HomeCity GuideΟι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Την Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» του Δήμου Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) στην Πλατεία Ελευθερίας συνεχίζονται καθημερινά και προσφέρουν  πολλές επιλογές σε μικρούς και μεγάλους. Δείτε το πρόγραμμα της Δευτέρας 12 και της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12/2022

ΣΚΗΝΗ: 19.30: «Μια αγκαλιά τραγούδια» με την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής και την Πολυφωνική Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου! Τόπο στα νιάτα!

Υπεύθυνοι: Κ. Παπαδάκης, Ε. Βερυκάκη, Ε. Σωφρονιάδου, Γ. Χαλκιαδάκης, Μ. Παπαδόπουλος, Λ. Αθανασοπούλου. Δ/νση Χορωδίας: Λ. Χατζηγεωργίου.

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»: Παιχνίδια και δημιουργίες!

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»: παραμύθια κάθε λογής για μικρούς και μεγάλους!

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»: Γράμματα και ζωγραφιές στον Άι Βασίλη, «Μια ιστορία κάθε μέρα»!

ΤΡΙΤΗ 13/12/2022

ΣΚΗΝΗ: 18.00: «Καλικαντζαροκαμώματα»! Θεατρικό δρώμενο από την Ομάδα Θεάτρου ΊΡΙΔΑ της ΜΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΊΡΙΔΑ». Σκηνοθέτης: Α. Διαμαντής, υπεύθυνη επικοινωνίας: Ρένια Δρόσου.

19.30: «Λουλούδια στο χειμώνα», με την εξαιρετική του Χορωδία Π.Σ. ΑΓ. Ιωάννου! Υπεύθυνος: Μ. Κανακάκης.

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»: 18.00: Ζαχαρωτές μαντινάδες, Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»: 19.00-20.00: «Το φαρδύ πουλόβερ», αφήγηση παραμυθιού και εικαστική δράση από την πολύ δραστήρια ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»: 18.00: Δημιουργική εικαστική δράση με κατασκευή χριστουγεννιάτικης κάρτας από και για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου! Τα περιμένουμε με αγάπη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση