HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια Αυγενάκη στον ΟΛΗ για το «Electricport»

Συγχαρητήρια Αυγενάκη στον ΟΛΗ για το «Electricport»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για το «Electricport» πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Παρουσιάστηκε η Μελέτη του προγράμματος «Electricport», που ενσωματώνει την Εθνική και Ευρωπαϊκή πολιτική και στρατηγική στον τομέα των μεταφορών, την ανάγκη ενίσχυσης των λιμενικών υποδομών με περιβαλλοντικά έργα, την προσαρμογή των λιμενικών εγκαταστάσεων στις απαιτήσεις μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα και φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ολοκληρωμένη προστασία του περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευυτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση του ΟΛΗ και τόνισε, μεταξύ άλλων:
«Ως απάντηση στην κλιματική κρίση, η Διοίκηση του ΟΛΗ κάνει ένα μεγάλο άλμα για το μέλλον. Ένα μέλλον βιώσιμο, στο οποίο, ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα λιμάνια της Μεσογείου, θα πρωταγωνιστήσει και θα καταστεί πόλος έλξης τουριστικής κίνησης, εμπορικής κίνησης αλλά και σημαντικών επενδύσεων.
Στέκομαι ιδιαίτερα στη δυναμική και αποφασιστική δράση της Διοίκησης του ΟΛΗ, η οποία, μέσα από πολυδιάστατες πρωτοβουλίες, ενισχύει συνολικά την ταυτότητα του Λιμανιού και αναβαθμίζει ποιοτικά τη σύνδεσή του με την Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και με λιμάνια όλου του κόσμου.
Κυρίως όμως το Ηράκλειο, αλλά και η Κρήτη στο σύνολό της, αποκτά μια προστιθέμενη αξία μέσα από την παρουσία του ΟΛΗ, καθώς γίνεται για ακόμη μια φορά σαφές, πως σε ένα πλαίσιο διαφάνειας και τάξης, με σχέδιο και στοχευμένες κινήσεις, μπορούμε να πετυχαίνουμε σπουδαία αποτελέσματα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση