HomeΚΡΗΤΗΑθλητικές διοργανώσεις με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Αθλητικές διοργανώσεις με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Την Κυριακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημαντικές διοργανώσεις πραγματοποιούνται τις προσεχείς ημέρες στην Κρήτη, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Στις 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το ανοικτό σκακιστικό πρωτάθλημα αλληλεγγύης. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ο Χριστουγεννιάτικος αγώνας πατινιών στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά στοιχεία για τις διοργανώσεις:

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022. Ανοικτό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αλληλεγγύης. Χανιά 

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά, η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων και ο Αθλητικός Πνευματικός Όμιλος «Μίκης Θεοδωράκης» συνδιοργανώνουν το Ανοικτό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο Σπηλιάς του Δήμου Πλατανιά, κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ. Στόχος της διοργάνωσης η προώθηση- ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος και η στήριξη του  Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας».

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022. Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Πατινιών. Ρέθυμνο

Ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού Πρέβελη και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 16:00  μ.μ. τον χριστουγεννιάτικο αγώνα πατινιών. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας και θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του 1ου Λυκείου Ρεθύμνου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα, αλλά και σε παιγνιώδεις δράσεις που θα στηθούν από τον σύλλογο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση