HomeLife & Style«Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη

«Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη

Αύριο Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Δεκεμβρίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Καινούργιες γεύσεις, ένα μενού εντυπωσιακό σε εμφάνιση και πρωτότυπο, με τρεις συνταγές ευφάνταστες προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 16:40.

Για ορεκτικό ετοιμάζει μία σαλάτα με φακές και κατσικίσιο τυρί που θα «γεμίσει» το τραπέζι σας με γεύση και θρεπτικά συστατικά, τόσο νόστιμη που θα μπορούσε άνετα να σταθεί και ως κυρίως γεύμα. Τη  σερβίρει με ψητές φέτες κολοκύθας, κατσικίσιο τυρί, σποράκια ροδιού και αμύγδαλο. Χοιρινό  ρολό γεμιστό με blue cheese και cranberries που λιώνει στο στόμα, πολύ ισορροπημένο σε γεύση που θα ντύσει με τον πιο όμορφο τρόπο το τραπέζι σας σερβίρει για κυρίως γεύμα. Για γλυκό ετοιμάζει ένα βιεννέζικο σοκολατένιο κέικ που είναι γνωστό στην αυστριακή πρωτεύουσα ως Σαχερτόρτε, ένα παραδοσιακό γλυκό αφράτο και πεντανόστιμο.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο Άκης Πετρετζίκης μας παρουσιάζει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, απόλυτα γιορτινό, με συνταγές που μπορείτε να βγάλετε σε κάθε μορφή τραπεζιού τις μέρες που έρχονται.

Το πρώτο πιάτο είναι ένα λουκάνικο με αυγά και πατάτες που γίνεται εύκολα, είναι υπερπλήρες σε γεύση και στέκει σαν πρωινό, brunch, μεσημεριανό ή και βραδινό και o Άκης σερβίρει με τριμμένη φέτα, ψιλοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι. Για κυρίως γεύμα παραδίδει ένα εορταστικό πιάτο, πολύ χαρακτηριστικό για τα γιορτινά τραπέζια, που δεν είναι άλλο από το μοσχαράκι με δαμάσκηνα, σερβιρισμένο με ψιλοκομμένο θυμάρι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Τέλος, για επιδόρπιο  παρασκευάζει ένα πολύ εντυπωσιακό γλυκό σκέτο … στολίδι το οποίο μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να σερβιριστεί αντίστοιχα με οποιαδήποτε αφορμή, μετά από ένα τραπέζι με φίλους, για πρωινό, για σνακ στο σχολείο ή τη δουλειά. Εν ολίγοις, το  χριστουγεννιάτικο στεφάνι από μπισκότα Gingerbread του Kitchen Lab είναι απλά τέλειο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση