HomeHL-SportsΟΦΗ: Με Τοράλ αλλά χωρίς Γκερέρο και Περέα η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

ΟΦΗ: Με Τοράλ αλλά χωρίς Γκερέρο και Περέα η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το φιλικό με την ΑΕΚ, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να κάνει γνωστή στην αποστολή που θα έχει μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός προπονητής είδε τον Γιον Τοράλ να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση με αποτέλεσμα να μπει κανονικά στους εκλεκτούς ενώ εκτός έμειναν οι Γκερέρο και Περέα.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τον Jon Toral να επιστρέφει στις επιλογές του Valdas Dambrauskas, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ στο “Σεραφίδειο”.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Miguel Guerrero και Luis Perea. Ο Bruce Kamau αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού και έμεινε εκτός προγράμματος, όπως και οι Mesaque Dju και Thievy Bifouma.

Οι Gudmundur Thorarinsson και Juan Neira ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του στο γήπεδο, με ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οι Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Fjorin Durmishaj και Κώστας Γιαννούλης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μανδά, Stevens, Larsson, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Yohou, Μπαλογιάννη, Diousse, Μπουζούκη, Toral, Στάικο, Mellado, Αποστολάκη, Almohaimed, Dicko και Fallatah».

ikona_viber_2022-12-08_13-53-01-579

Διαφήμιση
Διαφήμιση