HomeΚΡΗΤΗSKY express & Skyserv : Εθελοντική αιμοδοσία σε όλη την Ελλάδα

SKY express & Skyserv : Εθελοντική αιμοδοσία σε όλη την Ελλάδα

Ξεκίνησε από το Ηράκλειο και συνεχίζεται ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια πρωτοβουλία προσφοράς προχώρησαν από κοινού SKY express, Skyserv και συνολικά ο Όμιλος IOGR με στόχο να ενισχύσει την εταιρική τράπεζα αίματος και να συμβάλει έμπρακτα στην αυξανόμενη ανάγκη για αίμα.

Εργαζόμενοι και συνεργάτες του Ομίλου σε πανελλαδικό επίπεδο συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία ξεκίνησε από το Ηράκλειο και συνεχίζεται ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησης με εντυπωσιακή απήχηση.
se-aimodosia1
SKY express και Skyserv ανταποκρινόμενες στη μεγάλη ζήτηση σε μονάδες αίματος, ενεργοποιή-σαν έγκαιρα τους εργαζόμενους με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, αλλά και την ευαι-σθητοποίηση σχετικά με την αξία της τακτικής αιμοδοσίας.

Πρόκειται για μια ενέργεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου IOGR ανά τακτά διαστήματα.

Ειδικά σε περιόδους όπου τα αποθέματα αίματος βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα και η ανάγκη για την ενίσχυσή τους είναι επιτακτική, η διοργάνωση της αιμοδοσίας και η συμβολή των εργαζόμενων της SKY express και της Skyserv αποκτά μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

se-aimodosia3

Διαφήμιση
Διαφήμιση