HomeHL-9e-Ραντεβού και στο ΠΑΓΝΗ – Ποια είναι η διαδικασία

e-Ραντεβού και στο ΠΑΓΝΗ – Ποια είναι η διαδικασία

Με χρήση κωδικών Taxisnet και ΑΜΚΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το κλείσιμο των ραντεβού στο ΠΑΓΝΗ θα γίνεται διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα του νοσοκομείου και την υπηρεσία e-Ραντεβού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, η διαδικασία είναι απλή και χρειάζονται οι κωδικοί Taxisnet και το ΑΜΚΑ.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται:

– Τα ραντεβού που θα κλείνονται, από τις αρχές κάθε μήνα, θα αφορούν στον τρέχοντα και επόμενο μήνα και θα είναι νέα ραντεβού.

– Οι επανεξετάσεις, θα κλείνονται από τους ίδιους τους θεράποντες ιατρούς για διάστημα 2 (δύο) χρόνων, ανάλογα με το χρόνο επανεξέτασης που κρίνουν οι ίδιοι.

– Δυνατότητα για τηλεφωνικές κρατήσεις, στο 2810-542107, θα υπάρχει μόνο στις περιπτώσεις που αφορούν σε ειδικά ιατρεία και μόνο με σχετική παραπομπή από το θεράποντα ιατρό, για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

– Θα υπάρχουν στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών καθώς και στη Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, Ψηφιακές Ταμπλέτες, με καθοδήγηση από το αρμόδιο προσωπικό, για όσους δεν μπορούν οι ίδιοι ή βρίσκονται στο Νοσοκομείο.

– Στα Απογευματινά ιατρεία η υπηρεσία e-Ραντεβού θα ενεργοποιηθεί από Τετάρτη 01-02-2023, και για κρατήσεις που θα αφορούν σε όλα, σχεδόν, τα διαθέσιμα ιατρεία.

Στόχος είναι η αποφυγή ταλαιπωρίας των ασθενών στο Νοσοκομείο, οι οποίοι μέχρι σήμερα, για να κλείσουν ραντεβού, ταλαιπωρούνται από τις μεγάλες τηλεφωνικές αναμονές, αλλά και από συνωστισμό με φυσική παρουσία.

Δεν θα γίνεται πλέον κράτηση ραντεβού με φυσική παρουσία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση