HomeHL-9Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αντισκάρι: Ετοιμάζονται τα εντάλματα για τη σύλληψη των αδερφών

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αντισκάρι: Ετοιμάζονται τα εντάλματα για τη σύλληψη των αδερφών

Άφαντοι οι δράστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες έξι ημέρες μετά το αιματηρό περιστατικό στο Αντισκάρι όπου τραυματίστηκε έπειτα από πυροβολισμούς ένας 20χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», είναι θέμα χρόνου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης για τους δύο αδερφούς που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως έχει γράψει το cretapost, δράστες είναι ένας 30χρονος και ο 32χρονος αδερφός του οι οποίοι κατονομάστηκαν μετά την κατάθεση του 45χρονου πατέρα του τραυματία ο οποίος είναι και νονός ενός από τους δράστες.

Με βάση τη δικογραφία και τα όσα καταθέτουν πατέρας και γιος, ο 30χρονος είναι εκείνος που πυροβόλησε αλλεπάλληλες φορές και σε ευθεία γραμμή, στοχεύοντας τον 20χρονο τραυματία, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα από τύχη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή (εναντίον  γιου και πατέρα), ενώ και στον 32χρονο αδερφό του ασκήθηκε ποινική

δίωξη για συνέργεια στην απόπειρα.

Ακόμα ασκήθηκαν διώξεις για τις κατηγορίες της απειλής κατά συρροή, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και φυ[1]σικά της παράνομης οπλοφορίας.

Οι σχέσεις των δύο οικογενειών

Τα βοσκοτόπια των δύο οικογενειών γειτνιάζουν, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», στην ουσία τα χωρίζει ένα πλέγμα. Οι σχέσεις των δύο πλευρών περιγράφονται καλές μέχρι πρότινος. Τον τελευταίο μήνα υπήρχαν προστριβές εξαιτίας της εισόδου ζώων των δύο αδερφών στον βοσκότοπο πατέρα – γιου. Αυτό υποστηρίζεται επισήμως, με τις Αρχές πάντως να διερευνούν αν πίσω από τους πυροβολισμούς υπάρχει και κάτι άλλο που πυροδότησε αυτή την ένταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δρόμο που οδηγεί Αντισκάρι, Άγιο Κύριλλο και Ιερά Μονή Απεζανών του δήμου Φαιστού.

Στη δικογραφία -που στηρίζεται στις καταθέσεις των παθόντων δεδομένου ότι οι

ισχυρισμοί των κατηγορουμένων δεν είναι γνωστοί-αναφέρεται ότι ο 30χρονος διαπληκτίστηκε με τους δύο και τους απείλησε λεκτικά, ενώ φέρεται να αποπειράθηκε να τους τραυματίσει με το φορτηγάκι που οδηγούσε.

Ακολούθως, στο επεισόδιο ενε[1]λάκη και ο αδερφός του, ο οποίος φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 20χρονο, ενώ ο αδερφός του άρχισε να πυροβολεί εναντίον πατέρα και γιου, τραυματίζοντας τελικά τον γιο, ο οποίος έτρεχε για να γλιτώσει από τα πυρά.

Ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης της σφαίρας.

Με βάση την αυτοψία στον τόπο του συμβάντος εντοπίστηκαν δέκα κάλυκες των 9mm.

Διαφήμιση
Διαφήμιση