HomeΚΡΗΤΗΕπίβλεψη Αντιπεριφερειάρχη σε έργα οδοποιίας στα Χανιά

Επίβλεψη Αντιπεριφερειάρχη σε έργα οδοποιίας στα Χανιά

Επίσκεψη του Νίκου Καλογερή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσκεψη σε επαρχιακούς οδικούς άξονες όπου εκτελούνται έργα από την Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποίησε εχθές, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια Υποδομών της Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Δοξάκη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής ενότητας Χανίων κ. Γιώργο Μπουντουράκη, και τον Ειδικό Σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριο Κουμάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε μεγάλο αριθμό έργων οδοποιίας που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του 2019  κατά μήκος επαρχιακών οδών στα όρια των Δήμων Πλατανιά και Κισάμου και συγκεκριμένα:

  • στον άξονα Κολυμπάρι – Άστρικας – Δελιανά,
  • στον άξονα Καμισιανά – Βούβες
  • στον άξονα Σάσαλο – Τρία Αλώνια – Βουλγάρω,
  • στον άξονα Άι Κυρ Γιάννης – Καλάθαινες,
  • στον άξονα Σηρικάρι – Καλεργιανά,
  • καθώς και στην επαρχιακή οδό Καστέλι – Λουσακιές – Πλάτανος.

Κατά την διάρκεια της επιθεώρησης των έργων στο Δήμο Κισάμου, ο κ. Καλογερής συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μυλωνάκη.

Διαπιστώθηκε η σημαντική πρόοδος των εργασιών, κάποιες από τις οποίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, όπως π.χ. αυτές στις θέσεις Σπηλιά,  στο τμήμα Δελιανά -Τρία Αλώνια, στο τμήμα Χουδαλιανά – Μάκρωνας, σε πολλά τμήματα στον δρόμο από Σηρικάρι έως Καλεργιανά, καθώς και στο τμήμα Λουσακιές – Πλάτανος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση