HomeHL-9Με Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή η τελετή λήξης του Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ

Με Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή η τελετή λήξης του Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ

Στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, παρουσία δυο θρύλων του ελληνικού μπάσκετ, του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Κώστα Τσαρτσαρή ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν περισσότερα από 500 παιδιά που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δυο σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι τους έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για το μέλλον ενώ βράβευσαν και τις νικήτριες ομάδες.

Βραβεία έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη, ο Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού Γεωργία Μηλάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5.» Νίκος Δημόπουλος.

Σημειώνεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες πήραν μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια.

Το Τουρνουά διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ και Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ).

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού δήλωσε σχετικά: «Μας χαροποιεί να βλέπουμε εκατοντάδες παιδιά να έρχονται στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα και να αθλούνται, διασκεδάζοντας.

Για εμάς η καλλιέργεια αθλητικές συνείδησης από μικρές ηλικίες μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Τσαρτσαρή που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν μεγάλη χαρά στα παιδιά που τους είδαν από κοντά και συνομίλησαν μαζί τους.

Καθώς και όλους όσους συνεισέφεραν στην επιτυχία της  διοργάνωσης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με πολλές ακόμη εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού και στόχο την επαφή όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με τον αθλητικό τρόπο ζωής».

Διαφήμιση
Διαφήμιση