HomeHL-SportsΟΦΗ-Άντερλεχτ 1-1: Μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο

ΟΦΗ-Άντερλεχτ 1-1: Μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο

Ισόπαλο έληξε το πρώτο φιλικό της Άντερλεχτ επί ελληνικού εδάφους καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από ένα… ημίχρονο μοιράστηκαν ΟΦΗ και Άντερλεχτ (1-1) στο μεταξύ τους φιλικό, το οποίο είναι το πρώτο των Βέλγων στη χειμερινή προετοιμασία που κάνουν επί ελληνικού εδάφους.

 Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό μπήκαν σε θέση… οδηγού.
Συγκεκριμένα, έπειτα από ωραία ανάπτυξη από την άμυνα στην επίθεση, ο Μπαλογιάννης άνοιξε στον Λάρσον, εκείνος έκανε το σουτ, ο αντίπαλος πορτιέρε απέκρουσε και στο ριμπάουντ με κοντινό πλασέ ο Έλληνας χαφ έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.
 Στη συνέχεια, αμφότερες ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, με τους Βέλγους να γίνονται αρκετά απειλητικοί αλλά όχι τόσο, ώστε να βρουν το γκολ της ισοφάρισης ενώ ο ΟΦΗ προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση με κάθε τρόπο.
Τελικά, το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0 για τους Κρητικούς.
Στο δεύτερο μέρος, όπως ξεκίνησε ο ΟΦΗ στο πρώτο, έκανε το ίδιο και η Άντερλεχτ καθώς μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς την ισοφάριση.

Συγκεκριμένα, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της, ο Μπενίτο Ραμάν έπιασε ένα ωραίο γυριστό σουτ και νίκησε τον Στέφενς για το 1-1.

 Οι Βέλγοι ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, έχοντας περισσότερο την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία προς την αντίπαλη εστία. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του ήταν συμπαγής στην άμυνα και απλώς έψαχνε την ευκαιρία να φύγει στην αντεπίθεση.

Τελικά, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με το σκορ να μένει στο ισόπαλο 1-1 και πλέον οι Βέλγοι να κοιτούν το επόμενο φιλικό επί ελληνικού εδάφους κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΟΦΗ: Μανδάς (46′ Στίβενς), Βούρος (46′ Διαμαντής), Γιοχού (72′ Αποστολάκης), Πασαλίδης, Λάρσον (65′ Καμάου), Μεγιάδο (46′ Στάικος), Μπαλογιάννης, Ντιουσέ (80′ Φαλατάχ), Μαρινάκης, Ντίκο (65′ Μπουζούκης), Τζου (77′ Μπιφουμά).

Άντερλεχτ: Φερμπρούγκεν, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμέρου, Μπουτέρα, Ντελκρουά, Μουρίγιο, Ραμάν, Ραφαέλοβ, Σασίκι, Τρέμπελ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση