HomeHL-GreeceΚιβωτός: Εμφανίστηκε η πρεσβυτέρα -Εκνευρισμένη από την παρουσία δημοσιογράφων

Κιβωτός: Εμφανίστηκε η πρεσβυτέρα -Εκνευρισμένη από την παρουσία δημοσιογράφων

Έφυγε άρον άρον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονα εκνευρισμένη εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες η πρεσβυτέρα, σύζυγος του πατέρα Αντωνίου, έξω από τα γραφεία της Κιβωτού του Κόσμου.

Η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από πολλές ημέρες και, βλέποντας τις κάμερες, δεν έκρυψε τα νεύρα της για την παρουσία των δημοσιογράφων, λέγοντας σε βοηθό της που οδηγούσε να φύγουν γρήγορα από το σημείο.

Σε βίντεο ακούγεται κάποιος από τους ανθρώπους που ήταν στο σημείο να λέει προς τον οδηγό του αυτοκινήτου, στο οποίο μπήκε η πρεσβυτέρα, «μη μας πατήσετε». Μάλιστα, η πρεσβυτέρα φέρεται να είπε προς τους δημοσιογράφους και τους οπερατέρ που ήταν στο σημείο «άντε, φύγετε από εδώ».

Bίντεο: Η εμφάνιση της πρεσβυτέρας μετά από μέρες εξελίξεων και ερευνών

Να σημειωθεί ότι εν τω μεταξύ έχει λήξει η διορία που είχε δοθεί στον πατέρα Αντώνιο για να εγκαταλείψει τον 4ο όροφο της Κιβωτού, που μαζί με την πρεσβυτέρα είχαν μετατρέψει σε σπίτι τους και ζούσαν με την οικογένειά τους.

Οι πληροφορίες ήταν ασαφείς για το αν ο πατέρας Αντώνιος βρισκόταν στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, έχει ειδοποιηθεί φορτηγό μεταφορικής για να μεταφέρει τα υπάρχοντα του ζευγαριού στη νέα τους στέγη.

Υπενθυμίζεται ότι με εισαγγελική διάταξη, από χθες, ο πατέρας Αντώνιος και τρεις ακόμη πρώην εργαζόμενοι απαγορεύεται να πλησιάζουν τις δομές της Κιβωτού για τουλάχιστον 90 ημέρες.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση