HomeHL-TOPΣε εγκαταλελειμμένη οικία είχαν τα ναρκωτικά, στο πατρικό τους τα όπλα

Σε εγκαταλελειμμένη οικία είχαν τα ναρκωτικά, στο πατρικό τους τα όπλα

Τρεις συλλήψεις από τις αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εγκαταλελειμμένη οικία είχαν τα ναρκωτικά και στο πατρικό τους έκρυβαν τα όπλα δύο αδέρφια που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα δύο αδέρφια (ηλικίας 46 και 49 ετών) είναι παλιοί γνώριμοι των αρχών με τους αστυνομικούς να τους έχουν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Οι αστυνομικοί είδαν χθες τον 46χρονο να σταματάει με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Μυλοποτάμου και να συναντά έναν άλλον άνδρα (επίσης 46 χρόνων) προμηθεύοντάς του ποσότητα ναρκωτικών.

xasis-mylopotamos-2

Οι αρχές αμέσως μετά το… αλισβερίσι σταμάτησαν και τους δύο και τους έκαναν έλεγχο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια χασίς, 785 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο πατρικό του 46χρονου όπου βρήκαν και κατασχέθηκαν: δύο υποπολυβόλα όπλα, δύο πιστόλια, 4 κυνηγετικά όπλα, 9 γεμιστήρες, 395 σφαίρες ενώ έκαναν έλεγχο και σε μία εγκαταλελειμμένη οικία στην περιοχή όπου χρησιμοποιούνταν από τα δύο αδέρφια, μέσα στην οποία βρήκαν 1 κιλό και 51 γραμμάρια χασίς.

xasis-mylopotamos-1

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πατρικό βρισκόταν και ο δεύτερος αδερφός, 49 ετών, ο οποίος και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση