HomeHL-GreeceΣτην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για συνέδριο του Economist

Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για συνέδριο του Economist

Με ποιους δείπνησε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνέδριο του Economist.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έφτασε περίπου στις 19:00 στο Ελ. Βενιζέλος χωρίς την σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, και πήγε κατευθείαν στο Καβούρι όπου διεξάγεται το 6ο Sustainability Summit for Southeast Europe and Mediterranean του Economist, (συνέδριο του Economist για την αειφόρια της Ευρώπης και της Μεσογείου).

Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία είχε αναβληθεί λόγω κορωοϊού το 2020.

Σύμφωνα με πληγοφορίες, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, θα αναχωρήσει, πρωί Παρασκευής από την Αθήνα για το Μονακό.

Μετά την ομιλία του και την απονομή βραβείων, ο πρίγκιπας Αλβέρτος δείπνησε στο Καβούρι.

Στο δείπνο ο πρίγκιπας Αλβέρτος έφαγε ρολό καπνιστού σολομού με φρέσκο λαβράκι μαρινέ κρέμα φοινόκιο και χαβιάρι σολομού, φιλέτο σφυρίδα με πουρέ λευκής γλυκοπατάτας, καραμελωμένες ρίζες λαχανικών και σάλτσα λευκού κρασιού, αρωματισμένη με λουίζα. Το γλυκό ήταν μους πικρής σοκολάτας με πραλίνα φουντουκιού.

Με ποιους καθόταν στο τραπέζι ο πρίγκιπας Αλβέρτος στο συνέδριο του Economist

Στο τραπέζι όπου καθόταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρίσκονταν επίσης οι: Αντρίκος Παπανδρέου (αδελφός του πρώην πρωθυπουργού και πανεπιστημιακός του ΕΚΠΑ), Βασίλης Αποστολόπουλος (του Ιατρικού Κέντρου και επίτιμος πρόξενος Μονακό) με την σύζυγό του Ρόη Αποστολοπούλου, ο υφυπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Παπαδόπουλος, η πρώην πρόεδρος Φινλανδίας Τάρια Χαλόνε, ο Χάρης Σαχίνης (ΕΥΔΑΠ) οι Απόστολος και Παναγιώτης Μούργος (επιχειρηματίες TEXAN), ο Στέφανος Αγιάσογλου (δ/νων σύμβουλος ΟΣΥ), ο δικηγόρος Κάρολος Χανικιάν, και ο Τζον Άντριους (editor του Economist).

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση