HomeHL-WorldΒίντεο-σοκ από την Κίνα: Γυναίκα γεννά όρθια έξω από μαιευτήριο

Βίντεο-σοκ από την Κίνα: Γυναίκα γεννά όρθια έξω από μαιευτήριο

Γιατί δεν πρόλαβε να πάρει αρνητικό τεστ Covid

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αυστηρή πολιτική που εφαρμόζει η Κίνα ενάντια στον κορωνοϊό οδήγησε πρόσφατα μια έγκυο να γεννήσει όρθια στο πεζοδρόμιο έξω από το μαιευτήριο, καθώς δεν πρόλαβε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό που θα της εξασφάλιζε την είσοδο στο μαιευτήριο.

Η γυναίκα από την Κίνα, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο Twitter, αναγκάστηκε να γεννήσει κυριολεκτικά όρθια, έξω από μαιευτήριο στην πόλη Gulan. Κι αυτό γιατί δεν είχε προλάβει να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό ώστε να έχει την αρνητική αναφορά που χρειάζεται προκειμένου να μπει στο μαιευτήριο.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από εικόνες που εξοργίζουν τους Κινέζους, οι οποίοι μέρα με τη μέρα κατεβαίνουν στους δρόμους της πατρίδας τους διαμαρτυρόμενοι για τη στέρηση της ελευθερίας που υφίστανται στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Οι εικόνες καταστολής των διαδηλώσεων και βάναυσων συμπεριφορών των Αρχών που ανεβαίνουν συνεχώς στα social media Κινέζων πολιτών και ανθρωπιστικών οργανώσεων -οι οποίοι παρακάμπτουν με χίλια «κόλπα» τη λογοκρισία του καθεστώτος- είναι συγκλονιστικές.


 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση