HomeHL-GreeceΘλίψη στο Αγρίνιο για τον 22χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή

Θλίψη στο Αγρίνιο για τον 22χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή

Η ανάρτηση του δημάρχου Θέρμου για τον θάνατο του 22χρονου στο Αγρίνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπουδαστής στην Πάτρα ήταν ο 22χρονος νέος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στην Ματαράγκα-Μακρυνείας, το απόγευμα της Τρίτης (29/11), στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του agriniopress.gr, ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με καρότσα τρακτέρ, στον κεντρικό δρόμο του χωριού, κατά τις 17:30 το απόγευμα.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μεγάλη αγάπη του 22χρονου Φώτη ήταν η γυμναστική και όπως φαίνεται στον λογαριασμό του στο instagram, όπου κι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, περνούσε πολλές ώρες στο γυμναστήριο, ενώ παράλληλα σπούδαζε στην Πάτρα.

Η ανάρτηση του δημάρχου Θέρμου για τον θάνατο του 22χρονου στο Αγρίνιο

Ο πατέρας του νεαρού Φώτη Γαλανογιώργου, είναι δασικός υπάλληλος στο Θέρμο στην Αιτωλοακαρνανία και η οικογένεια του, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα, που ανήρτησε στο Facebook: «Τι λόγια να βρεις να παρηγορήσεις μια οικογένεια και μια μικρή κοινωνία , όταν ένα παιδί 22 μόλις ετών , βρίσκει τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα, όπως ο Φώτης μας από τα Σιταράλωνα;

Μόνο βουβός πόνος και προσευχή …

Καλό παράδεισο μικρέ μου φίλε.»

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση