HomeHL1-CultureΤραγουδιστής της κάντρι πέθανε λίγες ώρες μετά τον γάμο του

Τραγουδιστής της κάντρι πέθανε λίγες ώρες μετά τον γάμο του

Στον ύπνο του, μόλις 37 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συντετριμμένη είναι η κοινότητα της κάντρι μουσικής μετά τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή Τζέικ Φλιντ, ηλικίας μόλις 37 ετών, μόλις λίγες ώρες μετά τον γάμο του.

«Με ραγισμένη καρδιά και σε βαθιά θλίψη πρέπει να ανακοινώσω ότι ο Τζέικ Φλιντ απεβίωσε με τραγικό τρόπο» έγραψε η μάνατζέρ του Μπρέντα Κλάιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Κυριακής. «Προσπάθησα αρκετές φορές σήμερα να κάνω μια ανάρτηση, αλλά δεν μπορείς να σχολιάσεις κάτι που δεν μπορείς να επεξεργαστείς» πρόσθεσε η Κλάιν, η οποία δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου του τραγουδιστή.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της εφημερίδας Oklahoman, ο Φλιντ πέθανε το βράδυ του Σαββάτου στον ύπνο του.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ντυθεί γαμπρός

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Μπρέντα Φλιντ, η οποία και δημοσίευσε ένα βίντεο που προφανώς τραβήχτηκε στο γάμο τους, μετέδωσε ο ειδησεογραφικός ραδιοφωνικός σταθμός KRMG της Τάλσα και το οποίο δείχνει τον τραγουδιστή να χορεύει στην ύπαιθρο και να αγκαλιάζει και να φιλάει την νέα του σύζυγο, ενώ ένας φωτογράφος απαθανάτιζε τις τρυφερές στιγμές. Το βίντεο είχε την απλή λεζάντα: «Δεν καταλαβαίνω».

Η σπαρακτική ανάρτηση της χήρας του τραγουδιστή

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατό του χθες, η Μπράντα Φλιντ μοιράστηκε τον πόνο της. «Θα έπρεπε να κοιτάμε τις φωτογραφίες του γάμου, αλλά αντί γι’ αυτό πρέπει να διαλέξω ρούχα για να θάψω τον σύζυγό μου. Οι άνθρωποι δεν είναι γραφτό να νιώθουν τόσο πόνο. Η καρδιά μου έχει χαθεί και απλά θέλω πραγματικά να επιστρέψει. Δεν αντέχω άλλο. Τον χρειάζομαι εδώ».

Η μάνατζέρ του έκανε επίσης μια ανάρτηση γράφοντας: «Τον αγαπούσα πολύ σαν γιο μου. Ο πιο αστείος, ο πιο ξεκαρδιστικός, ο πιο σκληρά εργαζόμενος, ο πιο αφοσιωμένος καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκα ποτέ στην καριέρα μου. Μόλις ετοιμαζόμασταν να ξεκινήσουμε κάποιες δουλειές μαζί, αφότου εκείνο και η Μπρέντα παντρεύτηκαν – κάτι που έγινε χθες. Ναι, χθες».

Οι θαυμαστές του Φλιντ έστειλαν την αγάπη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του. «Η ζωή μπορεί να είναι τόσο αφόρητα σκληρή! Λυπάμαι πολύ Μπρέντα για σένα, τον σύζυγό σου, την οικογένεια και τους φίλους του» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Ωχ όχι, αυτή είναι μια τόσο μεγάλη απώλεια. Λυπάμαι πολύ».

«Ο Τζέικ ήταν ένας σπουδαίος μουσικό, φίλος και άνθρωπος. Ήμουν ευλογημένος που τον γνώρισα και που τον αποκαλούσα φίλο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου στη σύζυγο και την οικογένεια του Τζέικ» ανέφερε ένας ακόμη θαυμαστής.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση