HomeHL-9Υπερχειλίσεις φρεατίων από την ισχυρή νεροποντή- Επέμβαση και σε έργα στην Αγία Τριάδα

Υπερχειλίσεις φρεατίων από την ισχυρή νεροποντή- Επέμβαση και σε έργα στην Αγία Τριάδα

Κίνδυνος η νεροποντή να παρασύρει τα χαλίκια από έργα που εκτελούνται στην περιοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κινητοποίηση βρίσκονταν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων που σημειώθηκαν από τις δυνατές βροχοπτώσεις σε περιοχές της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αμέτρητες ήταν οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από υπερχείλιση φρεατίων της ΔΕΥΑΗ ενώ οι άνδρες επιχείρησαν σε τουλάχιστον 4 σοβαρά περιστατικά.

Συγκεκριμένα, επιχείρησαν σε υπερχείλιση φρεατίου στην Αγία Άννα, σε δύο παρόμοια περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της λεωφόρου Κνωσού ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά τους στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Ειδικότερ στην οδό Μαλεβιζίου εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης με αποτέλεσμα πολλά φερτά υλικά να παρέμειναν στο οδόστρωμα κατά τη διάρκεια του απογεύματος και της νύχτας που τα συνεργεία του δήμου δεν λειτουργούν.

Ανήσυχοι οι κάτοικοι μήπως τα χαλίκια παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά της βροχής ειδοποίησαν την Πυροσβεστική άνδρες της οποίας επενέβησαν και σε αυτή την περίπτωση.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση