HomeHL-PsilaΜουντιάλ 2022: Άνδρας στην Πολωνία συνέχισε να βλέπει αγώνα ενώ τον χειρουργούσαν!

Μουντιάλ 2022: Άνδρας στην Πολωνία συνέχισε να βλέπει αγώνα ενώ τον χειρουργούσαν!

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια πολύ ασυνήθιστη φωτογραφία δημοσίευσε στο προφίλ του στα social media, το Ανεξάρτητο Κέντρο Δημόσιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοίκησης στο Κιέλτσε της Πολωνίας.

Στο κλικ φαίνονται δυο γιατροί να χειρουργούν και ο ασθενής να συνεχίζει να παρακολουθεί το παιχνίδι της Ουαλίας με το Ιράν για το Παγκόσμιο Κύπελλο κατά τη διάρκεια της επέμβασης κι ενώ βρισκόταν υπό ραχιαία αναισθησία! «Σε εμάς, οι ασθενείς λαμβάνουν υπηρεσίες. Όλοι οι κύριοι υπό ραχιαία αναισθησία είναι ευχαριστημένοι», είναι η λεζάντα που χρησιμοποίησε το νοσοκομείο!

Η ραχιαία αναισθησία, χρησιμοποιείται σε χειρουργικές επεμβάσεις μεγαλύτερες από 10 λεπτά. Επιτρέπει στον ασθενή να διατηρεί πλήρως τις αισθήσεις του, αλλά ταυτόχρονα κόβει την αίσθηση των ερεθισμάτων από τη μέση και κάτω.

Αυτός ο τύπος αναισθησίας χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια επεμβάσεων στην κοιλιά ή του ουροποιητικού συστήματος ή σε επεμβάσεις που εκτελούνται στα κάτω άκρα. Η ραχιαία αναισθησία είναι πολύ λιγότερο επιβαρυντική για τον οργανισμό από τη γενική αναισθησία, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται συχνά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση