HomeHL-9ΦΩΤΟ: Σε άθλια κατάσταση το δημοτικό γήπεδο που όργωσαν και έσπειραν άγνωστοι

ΦΩΤΟ: Σε άθλια κατάσταση το δημοτικό γήπεδο που όργωσαν και έσπειραν άγνωστοι

Η δικαστική διαμάχη το έχει αφήσει στο… έλεος του Θεού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται το δημοτικό γήπεδο στις Γούρνες που άγνωστοι την περασμένη βδομάδα πήγαν και το εκμεταλλεύτηκαν γεωργικά.

«Το γήπεδο αυτό είναι ανενεργό, έχει χαρακτηριστεί αυτή η έκταση ως χορτολιβαδική και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, δεν έχει άδεια για να γίνει χρήση ή κάποιο έργο στο γήπεδο», ανέφερε πριν λίγες μέρες στο cretapost, o αντιδήμαρχος Οικονομικών και δημοτικής περιουσίας, Μανώλης Ανυφαντάκης.

Το γήπεδο αυτό χρησιμοποιούνταν μέχρι και πριν κάποια χρόνια από τον Άρη Γουρνών. Εξαιτίας όμως της δικαστικής διαμάχης παρέμενε ανενεργό με αποτέλεσμα να έχει αφεθεί στο… έλεος του Θεού. Μάλιστα, άγνωστοι έχουν καταστρέψει τα άλλοτε όμορφα αποδυτήρια και έχουν κλέψει ότι μπορούσαν.

Ο δήμος από την πλευρά του δεν μπορεί να προχωρήσει σε κάποια παρέμβαση εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης.

«Περιμένουμε να τελειώσουν τα δικαστήρια για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο. Είναι όμως στην περιουσία του δήμου», τόνισε σχετικά ο κ. Ανυφαντάκης.

Συνεργείο του δήμου θα καθαρίσει το γήπεδο

Σήμερα αναμένεται να πάει στο γήπεδο συνεργείο του δήμου προκειμένου να το καθαρίσει.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, άγνωστα άτομα πήγαν στο γήπεδο με καλλιεργητή και το όργωσαν ενώ στη συνέχεια το έσπειραν κι όλας.

arhs-goyrnon-ghpedo1

«Εδώ ζούμε καταστάσεις παράλογες τελείως. Ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει. Θεωρεί οποιαδήποτε περιουσία που για διάφορους λόγους που είναι ακαλλιέργητη και χωρίς περίφραξη ότι είναι δική του και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Είναι πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός», τόνισε σχετικά ο κ. Ανυφαντάκης.

arhs-goyrnon-ghpedo

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να βρουν τους καλλιεργητές του γηπέδου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση