HomeHL-GreeceΚιβωτός του Κόσμου – Νέες αποκαλύψεις από την 19χρονη Ευγενία

Κιβωτός του Κόσμου – Νέες αποκαλύψεις από την 19χρονη Ευγενία

«Mε κοπάνησε και έσπασε το καπάκι της τουαλέτας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την πρώτη στιγμή δεν φοβήθηκε να μιλήσει. «Bγήκα με το πρόσωπό μου, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ξέρω ότι όλα είναι αλήθεια και έχω αποδείξεις. Θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε», δηλώνει η 19χρονη Ευγενία που από τα 9 της χρόνια ήταν φιλοξενούμενη στην Κιβωτό του Κόσμου.

Μετά τον καταιγισμό αποκαλύψεων, η 19χρονη μιλά ξανά για το αρρωστημένο κλίμα εντός της Κιβωτού.

Όπως καταγγέλλει στο Mega, εργαζόμενος – παιδαγωγός στην Πωγωνιανή την ξυλοκόπησε. «Ανέβηκε πάνω, με έπιασε από τους ώμους, με έβαλε στην τουαλέτα και με τον ποπό μου, επειδή εγώ τραβιόμουν, τσίριζα, έκλαιγα, με έβαλε πάνω με πολλή φορά και με κοπάνησε και έσπασε το καπάκι της τουαλέτας».

Η Ευγενία οδηγήθηκε με εισαγγελική εντολή σε ηλικία εννέα ετών μαζί με τα 4 αδέλφια της αρχικά στη δομή της Κιβωτού στον Κολωνό, στη συνέχεια στην Πωγωνιανή στα Γιάννενα και τιμωρητικά, όπως λέει στο τέλος στη Χίο, όπου οι υπεύθυνοι της δομης τη χώρισαν από τα αδέλφια της.

Οι αποκαλύψεις για τα όσα γίνονταν στα σκοτεινά δωμάτια της Κιβωτού του Κόσμου συνεχίζονται με νέες σοκαριστικές μαρτυρίες τροφίμων. «Επειδή είχα φόβο το σκοτάδι, στην Αλικαρνασσού υπήρχε μια αποθήκη που δεν είχε φώτα, με βάλανε εκεί πέρα μέχρι να ηρεμήσω. Ξύλο, σφαλιάρες, σπρωξίματα», ανέφερε πρώην τρόφιμος της Κιβωτού.

Πρώην τρόφιμος στα σπίτια της Κιβωτού από τα 8 έως τα 18 του χρόνια, ο νεαρός σήμερα μίλησε για την τιμωρία της απομόνωσης που του επέβαλλαν εργαζόμενοι στη δομή, αλλά και για την επιβράβευση με κρουαζιέρες και ταξίδια στο εξωτερικό, μόνο σε όσους ήταν υπάκουοι.

Στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει και ένας θεολόγος, εργαζόμενος της Κιβωτού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του από το 2015 για ξυλοδαρμούς παιδιών τόσο στη δομή των Ιωαννίνων, όσο και στη δομή του Βόλου. Μαζί του στις δομές εργάζονταν και η σύζυγός του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση