HomeΚΡΗΤΗΔημοτικά σχολεία από την Νεάπολη και τα Μάλια υποδέχτηκε στην Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης

Δημοτικά σχολεία από την Νεάπολη και τα Μάλια υποδέχτηκε στην Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης

Tα σχολεία υποδέχτηκε με τους Βουλευτές Ηρακλείου Β. Κεγκέρογλου, Κ. Μαμουλάκη, Ν. Ηγουμενίδη, Σ. Βαρδάκη και Γ. Λογιάδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαλίων και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων, υποδέχθηκε με χαρά στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
3
 Ο Υφυπουργός ευχήθηκε «η επίσκεψή τους να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να είναι η αφορμή για την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά και στο μέλλον να είναι αυτά τα παιδιά που θα εκπροσωπούν την Κρήτη και τους πολίτες της στην Βουλή».
 «Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στη Βουλή.

Υποδεχτήκαμε στο Μέγαρο της Βουλής τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαλίων και 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων, με τον καλό φίλο, εκπαιδευτικό Παναγιώτη Μαρκογιαννάκη, με τον οποίο μας συνδέει φιλία ετών.

Εύχομαι η επίσκεψή τους σήμερα στη Βουλή να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να είναι η αφορμή για την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά και στο μέλλον να είναι αυτά τα παιδιά που θα εκπροσωπούν την Κρήτη και τους πολίτες της στην Βουλή!

Τα σχολεία υποδεχτήκαμε με τους συναδέλφους Βουλευτές Ηρακλείου Β. Κεγκέρογλου, Κ. Μαμουλάκη, Ν. Ηγουμενίδη, Σ. Βαρδάκη και Γ. Λογιάδη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση