HomePost ItΣυλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις γιορτές η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου αποδεικνύει πως, η προσφορά στο συνάνθρωπο, η στήριξη σε παιδιά και ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη δεν είναι απλές λέξεις αλλά είναι για εμάς στάση ζωής.

Έτσι και φέτος η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου ανοίγει τα γραφεία της και προχωράει στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η συλλογή των τροφίμων και τα είδη πρώτης ανάγκης ξεκινάει από την Δευτέρα 28/11/2022 έως Πέμπτη 15/12/2022 στα γραφεία της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου που βρίσκονται επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38 Ηράκλειο.

Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 12:00 και 18:30 – 21:00

Τηλέφωνο για πληροφορίες 2811 810 280

Η προσφορά και ο εθελοντισμός, δεν πρέπει να είναι ένα «χριστουγεννιάτικο γεγονός», αλλά καθημερινότητα, με όποιο τρόπο μπορούμε πρέπει να στηρίζουμε όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τρόφιμα

Πρωινά- σνακ: Μαρμελάδα, Μερέντα , Ταχίνι κακάο, φρυγανιές , κρουασάν, χυμούς, Μπάρες δημητριακών, δημητριακά, μπισκότα, μέλι Όσπρια – ρύζι καρολίνα Ζυμαρικά : διάφορα είδη εκτός μακριά (πένες, φιογκάκια, βίδες, κριθαράκι) Ζάχαρη, Αλεύρι, φαρίνα , ντοματοχυμό, ηλιέλαιο

Είδη προσωπικής υγιεινής: Σαμπουάν, αφρόλουτρο, μωρομάντηλα, αλοιφή συγκάματος Sudocrem , μαλακτική, οδοντόβουρτσες

Απορρυπαντικά : Υγρό και σκόνη πλυντηρίου ρούχων , ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, υγρό πιάτων, χλωρίνη, για σφουγγάρισμα

Χαρτικά είδη: Χαρτί κουζίνας , χαρτί υγείας, χαρτομάντηλα τσέπης Pambers Νο 4 και Νο 5

Διαφήμιση
Διαφήμιση