HomeHL-9Αναβιώνει η άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Σφηνάρι

Αναβιώνει η άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Σφηνάρι

Μετά την αναίρεση της απόφασης από τον Άρειο Πάγο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβιώνει σήμερα η άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Σφηνάρι Κισσάμου που έγινε τον Φεβρουάριο του 2015 καθώς η πολύκροτη υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Στο εδώλιο θα κάτσουν εκ νέου ένας 53χρονος και ένας 38χρονος οι οποίοι και συνελήφθησαν εκ νέου στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 μετά από την αναίρεση από τον Άρειο Πάγο της απόφασης της αθώωσής τους.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Άρειος Πάγος, και ειδικότερα το ΣΤ’ Ποινικό Τμήμα του, αναίρεσε την αθωωτική απόφαση του Εφετείου Χανίων ενώ πρωτόδικα οι δύο δράστες είχαν καταδικαστεί. Ταυτόχρονα ο Άρειος Πάγος παραπέμπει τους δύο συλληφθέντες σε νέα δίκη.

Η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου

Τον Φεβρουάριο το 2020 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων αποφάσισε την αθώωση και των δύο κατηγορουμένων που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε δις ισόβια!

Η απόφαση αυτή ελήφθη από το δικαστήριο επειδή στον χώρο του εγκλήματος δεν είχαν βρεθεί ούτε αποτυπώματα, ούτε γενετικό υλικό που ν’ ανήκει στους δύο κατηγορουμένους.

Η είδηση της απόφασης του δικαστηρίου δημιούργησε εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στους συγγενείς των θυμάτων και των δραστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση