HomeΕΛΛΑΔΑΟ Παύλος Χαϊκάλης χρεώνει 120 ευρώ για «διαδικτυακή συνεδρία» 90 λεπτών

Ο Παύλος Χαϊκάλης χρεώνει 120 ευρώ για «διαδικτυακή συνεδρία» 90 λεπτών

Από υφυπουργος, πρωταγωνιστής στο #metoo, και τώρα αστρολόγος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πορεία του Παύλου Χαϊκάλη είναι γεμάτη προκλήσεις, ανατροπές, αντιθέσεις, ακόμη και κατηγορίες. Ο γνωστός κωμικός, πλέον στα 63 του χρόνια, απαρνήθηκε τα εγκόσμια, δηλαδή την υποκριτική, την τηλεόραση και την πολιτική, εγκατέλειψε την Αθήνα και έγινε αστρολόγος στο Κατάκολο. Ο υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, μετά τις καταγγελίες γυναικών συναδέλφων του για περιπτώσεις #MeToo, έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Ωστόσο, αν και μετακόμισε στην κωμόπολη της Πελοποννήσου, συνέχισε και πάλι να προκαλεί τη δημοσιότητα. «Δεν έχω κάνει κανένα έγκλημα. Γιατί τόσο κυνήγι; Εχω προσφέρει γέλιο σε όλο τον κόσμο τόσα χρόνια. Δεν κατηγορούμαι για κάτι», αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» μετά την αρνητική δημοσιότητα που δέχτηκε εξαιτίας της αστρολογικής ανάλυσης του βιαστή και μαστροπού της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό, Ηλία Μίχου, ενώ προσθέτει: «Ανέβασα ένα θέμα με ένα πρόσωπο της επικαιρότητας, δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα στραφούν εναντίον μου. Και αυτό για ποιον λόγο; Δεν υπερασπίζομαι τον Μίχο και δεν υπερασπίζομαι την ηθική πλευρά του. Κάνω μια ανάλυση ενός κοινωνικού φαινομένου. Με την έννοια ότι ένας άνθρωπος έχει οδηγηθεί εκεί βάσει των πράξεών του και το συνδέω αστρολογικά με τις εκλείψεις».

Νέα ζωή

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Παύλος Χαϊκάλης χάθηκε. Από τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε εξαφανίστηκε. Οι πολιτικές του αναλύσεις, μπλεγμένες με αστρολογικές πινελιές, έπαψαν. Και η υπόθεση με το #MeToo και τις τέσσερις καταγγελίες γυναικών εις βάρος του τον οδήγησαν εκτός προσκηνίου. «Με πολέμησε και με πολεμά το σύστημα», λέει ο ίδιος για τη νέα του ζωή στην κωμόπολη όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

«Κατέθεσα τα χαρτιά μου για σύνταξη γιατί θέλω να σταματήσω, δεν αντέχω αυτό τον χώρο, δεν αντέχω αυτό το κυνήγι. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, έχω μια άλλη αισθητική και μια άλλη πορεία. Εχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου. Εχω κατανοήσει τα λάθη μου και έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Δεν είχα κανέναν λόγο να κάνω τέτοιου είδους πράξεις για τις οποίες με κατηγορούν. Εψαξε όμως να δει κανείς αν από πίσω υπάρχουν αντιζηλίες; Με τον Φιλιππίδη, για παράδειγμα, σώνει και καλά, πάνε να πουν ότι επειδή ήμασταν δίδυμο είμαστε και το ίδιο».

Για τη νέα του ζωή δεν θέλει να πει πολλά. Επιλέγει την αναδρομή στο παρελθόν για να δείξει ποιος είναι. «Εγώ έχω ρίξει μια ολόκληρη κυβέρνηση το 2014. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι. Και αυτό το ξέρετε πολύ καλά. Το 2014, λοιπόν, που κατήγγειλα μια απόπειρα δωροδοκίας έπεσε η κυβέρνηση. Αυτό είναι κάτι που δεν θα μου το συγχωρήσουν ποτέ. Ξέρω ότι το σύστημα δεν θα με αφήσει ποτέ σε ησυχία», αναφέρει και εξηγεί: «Εγώ αποσύρθηκα και δεν κρατάω κακία σε κανέναν γιατί έτσι έμαθα. Εμαθα να αγαπάω. Και όλο μου το πρόβλημα στη ζωή μου ήταν ότι δεν αισθάνθηκα ότι κάποιος με έχει αγαπήσει. Δεν νιώθω μοναξιά, γιατί έχω πολλά πράγματα να κάνω και έχω επαφές με κόσμο που μιλάω. Και παρόλο που υπάρχει από τα κανάλια μια εικόνα αρνητική στο πρόσωπό μου, κάποιες γυναίκες που με γνώρισαν και με τον τρόπο με τον οποίο φέρομαι και ενεργώ σας πληροφορώ ότι αναζήτησαν ερωτική συντροφιά μαζί μου. Και είπα όχι, γιατί αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε μια τέτοια θέση. Είπα ότι δεν θέλω να τις μπλέξω γιατί φοβάμαι. Εχω μπει σε έναν φόβο ότι μπορεί κάποιος ανά πάσα ώρα και στιγμή να παγιδεύσει έναν άνθρωπο με τον οποίο εγώ μπορεί να έχω κάποια επαφή. Οποιαδήποτε επαφή είναι αυτή. Είτε φιλική είτε ερωτική».

«Γιατί τόσο κυνήγι; Εχω προσφέρει γέλιο σε όλο τον κόσμο τόσα χρόνια», αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αρνητική δημοσιότητα που δέχτηκε εξαιτίας της αστρολογικής ανάλυσης του βιαστή και μαστροπού της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό, Ηλία Μίχου

Αστρολογία

Το αστρολογικό προφίλ του Μίχου, που ανέβασε μέσα από μια ανάλυση μισής ώρας στο Διαδίκτυο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Οπως λένε όσοι επισκέφτηκαν το site που τον φιλοξενεί, ο Παύλος Χαϊκάλης κλείνει διαδικτυακά ραντεβού και βγάζει αστρολογικούς χάρτες. Η τιμή είναι 120 ευρώ για μια συνεδρία 90 λεπτών.

«Δεν κάνω επαγγελματικό άνοιγμα στην αστρολογία. Εχω καταθέσει τα χαρτιά μου για σύνταξη, δεν μπορώ να το κάνω επάγγελμα, έχω καταθέσει κωδικούς, και αυτό το οποίο κάνω στο site το έχει κάνει ένας φίλος. Τα χρήματα τα παίρνει εκείνος γιατί είναι ιδιωτικό το site, αυτός το έχτισε. Αυτός την έκανε αυτή την ιστορία και εγώ δεν έχω οικονομικό όφελος. Αν φτάσουμε σ’ ένα σημείο, και υπάρχει ροή του κόσμου και λένε ότι ο Χαϊκάλης είναι ο καλύτερος αστρολόγος, τότε, ναι, θα πω ευθαρσώς ότι ήταν μέχρι εδώ και πάω να ανοίξω έναν κωδικό να τακτοποιήσω και την Εφορία και να είμαι εντάξει», εξηγεί και σπεύδει να συμπληρώσει: «Είμαι ένας άνθρωπος που ασχολείται ερασιτεχνικά με την αστρολογία. Μπορεί να λένε όλοι ότι κάνω συνεδρίες, όμως αυτό εγώ θέλω να το κάνω με έναν διαφορετικό τρόπο συμβουλευτικής αστρολογίας πάνω σε κάποια θέματα που θα μπορέσω κάποιους ανθρώπους να τους προειδοποιήσω για κάποιες καταστάσεις. Δεν κάνω αυτό που κάνουν οι άλλοι και δεν θέλω να μπω στα παιχνίδια που κάνουν οι άλλοι. Γιατί θα με μισήσουν και οι αστρολόγοι! Απλώς θέλω να αποδείξω ότι αστρολογία δεν είναι αυτό που κάνουν οι άλλοι. Δεν θα πάω κόντρα στη Λίτσα Πατέρα την οποία υπεραγαπώ».

Ο ηθοποιός συνηθίζει να λέει ότι ασχολείται με την αστρολογία εδώ και πολλά χρόνια. «Εχω μια μεταφυσική αναζήτηση από 19 ετών. Και στα 25-30 μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Σε πολύ ελαφρύ επίπεδο βέβαια, με την έννοια του ότι άρχισα να ψάχνω σιγά-σιγά. Κάθισα, έψαξα, διάβασα, σκοτώθηκα. Ηταν μια εσωτερική αναζήτηση για την πορεία του ανθρώπου. Η ηρεμία και η ψυχική αναζήτηση είναι πλέον πολύ σημαντικές για έναν άνθρωπο».

Υποκριτική και #Metoo

Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι τον πολεμάει το σύστημα και γι’ αυτό οδηγήθηκε στη σύνταξη, όμως πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η ιστορία με το #MeToo και τις τέσσερις καταγγελίες που έγιναν, ίσως να μην ακολουθούσε αυτό τον δρόμο – της απόσυρσης και της μοναξιάς. «Με αντιμετώπισαν με χυδαίο τρόπο. Οταν ήμουν στο υπουργείο, με έβγαλαν ότι είχα offshore εταιρεία στην Κύπρο. Αυτό δεν ίσχυε. Κανάλια όπου είχα δουλέψει μαζί τους έβγαιναν και με εξευτέλιζαν. Ημουν συνεργάτης τους. Εχω φάει ψωμί από αυτά τα κανάλια και έβγαιναν και με έβριζαν. Σιχάθηκα. Δύο ημέρες τώρα έζησα έναν εμπαιγμό και μια ειρωνεία, η οποία ήταν άνευ προηγουμένου. Γιατί, ρε παιδιά; Τι σας έχω κάνει; Ο Χαϊκάλης δεν έχει κατηγορίες. Και ο Χαϊκάλης, εφόσον είναι διαγεγραμμένος από το σωματείο, πάει και γράφεται ξανά για να απολογηθεί στους συναδέλφους του, με στοιχεία, με μάρτυρες υπεράσπισης, και στο τέλος εγώ μπλέκομαι στην ίδια μοίρα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Και είπα στον κ. Τσαρούχα να με κρίνει ως έναν άνθρωπο ο οποίος παρίσταται ενώπιόν τους με στοιχεία. Καταθέσεις και στοιχεία για το ψέμα το οποίο υπάρχει. Παρουσίασα χαρτιά, παρουσίασα αποδεικτικά στοιχεία, παρουσίασα τα πάντα. Ολα αυτά εξαφανίστηκαν και έπεσα στην ίδια μοίρα. Και γιατί; Για να μην πάμε κόντρα στο ρεύμα της εποχής»…

Μάλιστα, όπως λέει, η απόρριψη που τον οδήγησε στην πρόωρη συνταξιοδότηση του έκανε καλό σε ό,τι έχει να κάνει με την αστρολογία. «Φανταστείτε τι είχα προβλέψει… Γιατί θα με παίρνατε και τότε στο κυνήγι, και με το δίκιο σας ίσως. Η έκλειψη που έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν την είδα, ήταν τρομακτική. Και συζητάω με έναν φίλο μου και του λέω: Θα γίνει σκοτωμός! Θα υπάρχει πρόβλημα με παιδάκια και με κακοποιήσεις. Και αυτό το εξηγώ. Και του λέω: Υπάρχει περίπτωση να βγω να τα πω; Μου λέει: “Θα φας ξύλο!”. Και λέω: Εχουμε μια έκλειψη. Η έκλειψη αυτή δείχνει αυτά τα γεγονότα. Γιατί όμως στην Ελλάδα όλα αυτά; Και εξηγώ: Γιατί υπάρχει η έκλειψη με ένα μεσοδιάστημα της Ελλάδας, το οποίο με τον κυβερνήτη της έκλειψης που είναι η Αφροδίτη φέρνει βιασμούς και κακοποιήσεις παιδιών. Αλλά αν το έλεγα τότε θα έπεφταν να με φάνε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Είναι τρέλα!».

Ο υφυπουργός Εργασίας της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, Παύλος Χαϊκάλης, μετά τις καταγγελίες γυναικών συναδέλφων του για περιπτώσεις #MeToo εγκατέλειψε την καριέρα του, μετακόμισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κατάκολο, αλλά συνέχισε να προκαλεί τη δημοσιότητα, αυτή τη φορά ως αστρολόγος

Πολιτική

Εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από την πολιτική καθώς μετά τη θητεία του ως υφυπουργός Εργασίας αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Πλέον από τις πολιτικές αναλύσεις έχει περάσει στις αστρολογικές αναλύσεις ηγετών και των πεπραγμένων τους.

«Εχω κάνει και ανάλυση στον Ζελένσκι. Και εξηγώ: Δεν παίρνω θέση ούτε υπέρ της Ρωσίας, ούτε υπέρ της Ουκρανίας. Αστρολογικά, έχω κάνει το ωροσκόπιο του Ζελένσκι. Και θα κάνω και στον Πούτιν και θα κάνω και στον Ερντογάν. Γιατί ο Ερντογάν το επόμενο διάστημα έχει μπροστά του πολύ χοντρά στοιχεία. Σας το λέω για να το ξέρετε, και θα έχουμε προβλήματα. Εχω κάνει αναλύσεις στο ωροσκόπιό του, δεν είμαι πολιτικός αναλυτής», διευκρινίζει και στη συνέχεια δίνει το στίγμα των επαφών και των προθέσεών του: «Δεν μου λείπει πολιτική. Στην πολιτική βγήκα μόνο και μόνο γιατί ήθελα έχοντας το όνομα που μπορεί να είχα να αλλάξω πέντε πράγματα. Κάποια στιγμή είδα ότι δεχόμουν πόλεμο εκ των έσω και απέξω και ότι χάνεται η μπάλα. Και είπα: Εδώ, παιδιά, είναι άλλα παιχνίδια από πίσω. Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, τελείωσε. Εδωσα πέντε κατευθυντήριες γραμμές και αυτό που άκουσα ήταν “Ρε συ, αυτός ξέρει”. Γιατί νόμιζαν ότι ένας ηθοποιός δεν θα ήξερε. Εχω 40 χρόνια ένσημα και αυτή είναι η πραγματικότητά μου. Δεν βγήκα στην πολιτική για να πετάξω και να πάω να γίνω πρωθυπουργός. Δεν έχω επαφές με τον Πάνο Καμμένο. Η πολιτική τελείωσε για μένα».

Μίχος – Πισπιρίγκου

Οσον αφορά τον λόγο που ο ηθοποιός βγήκε πάλι στην επικαιρότητα και κατηγορήθηκε ότι στην ουσία με τα όσα λέει στον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου τον ξεπλένει, τονίζει: «Αυτό το κομμάτι δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να γίνει θέμα. Και λέω, αν αυτό το πράγμα ενόχλησε, όταν εμείς ως κοινό βλέπαμε 20, 30 και 40 εκπομπές με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πού να πάει λοιπόν το μυαλό μου ότι εγώ έχω κάνει έγκλημα εναντίον της κοινωνικής συνείδησης; Κι αν είχα κάνει έγκλημα εναντίον του περί κοινού δικαίου αιτήματος, ποιο ήταν αυτό; Το έχει αποδεχτεί ο Μίχος και από τη στιγμή που το έχει αποδεχτεί είπα να κάνουμε μια αστρολογική ανάλυση. Και το σκέφτηκα γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει ασελγήσει σε μια 12χρονη και από πίσω του μια σωρεία ανθρώπων που έκαναν το ίδιο απεχθές και αποτρόπαιο σε ένα παιδί. Αυτό εγώ ως ένας άνθρωπος που κάνω έρευνα θα μπορούσα να το αφήσω έτσι; Ποιο είναι, λοιπόν, το μεμπτό; Δεν είπα ότι ο Μίχος έχει ανάγκη από σεξ. Ολοι έχουμε ανάγκη από σεξ. Και δυστυχώς, έχουν διαστρεβλωθεί τα πράγματα και κάποιοι έχουν δει άλλα πράγματα από αυτά που είπα. Η κυρία Πατέρα, για παράδειγμα, έκανε μια αναφορά για την Καρολάιν. Γιατί δεν της την πέσανε;

Σας υπογράφω ότι ποτέ δεν θα έθιγα το θέμα του κοριτσιού, γιατί το παιδάκι είναι θύμα. Ακόμα και να είχα το ωροσκόπιο του κοριτσιού, δεν θα έκανα ανάλυση γιατί είναι ανήλικο. Υπάρχουν και κώδικες δεοντολογίας». Επίσης, κάνει αναφορά στη Ρούλα Πισπιρίγκου, λέγοντας πως έχει ανεβάσει σχετικό άρθρο για την προφυλακισμένη μητέρα από την Πάτρα, κατηγορούμενη ότι δολοφόνησε τα τρία κοριτσάκια της. «Σε ένα άρθρο μου κάνω μια αναφορά στο τι μπορεί να οδήγησε ψυχολογικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε κάποια πράγματα. Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε τίποτα. Τις τάσεις δείχνουν τα άστρα. Κι αν ερχόταν σε μένα η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου θα της έλεγα “κορίτσι μου, εδώ σε λίγο καιρό θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο να τα λύσεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη. Και πρόσεχε τη σχέση σου με τα παιδιά σου και τη σχέση με τον άνδρα σου”. Αυτό και μόνο. Και από κει θα αναλάμβανε κάποιος άλλος ειδικός. Εγώ δεν είμαι ούτε ψυχολόγος, ούτε γιατρός, ούτε δικηγόρος».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση