HomeHL-9Θεσσαλονίκη: «Παρέσυρε τη 21χρονη Κρητικιά φοιτήτρια, έκανε όπισθεν και τη χτύπησε δεύτερη φορά»

Θεσσαλονίκη: «Παρέσυρε τη 21χρονη Κρητικιά φοιτήτρια, έκανε όπισθεν και τη χτύπησε δεύτερη φορά»

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 21χρονη κοπέλα από την Κρήτη προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο στην Εγνατία στο ύψος της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας οδηγός ΙΧ αρχικά την παρέσυρε και στη συνέχεια σύμφωνα με όσα αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας έβαλε όπισθεν και την «πάτησε». Στη συνέχεια έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε προς την οδό Ιασωνίδου.

«Δουλεύω εδώ στο ψητοπωλείο στην Καμάρα και χθες το βράδυ ακούσαμε έναν θόρυβο. Βγήκαμε απ’ έξω να δούμε τι γίνεται και είδαμε ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρασύρει μια κοπέλα και στη συνέχεια χτύπησε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Έπειτα, ο οδηγός του ΙΧ έκανε όπισθεν και ξανά χτύπησε την κοπέλα – την ώρα που ήταν κατάκοιτη στο έδαφος-, ουσιαστικά την «πατάει» και φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα» ανέφερε στο GRTimes.gr υπάλληλος ψητοπωλείου που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο περιστατικό.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η 21χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Ενώ, ο οδηγός του οχήματος δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από τις Αρχές, αν και νωρίτερα εντοπίστηκε το όχημα του στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πεσμένο σε πλαγιά, δίχως να φέρει τις πινακίδες κυκλοφορίας.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση