HomeΚΡΗΤΗΗ Ηρακλειώτισσα Μαρίνα Καλαϊτζάκη στο Δ.Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως

Η Ηρακλειώτισσα Μαρίνα Καλαϊτζάκη στο Δ.Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως

Χιλιάδες Κρητικοί προσήλθαν στις κάλπες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην Παγκρήτιο Ενωση, με στόχο την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της.
Μεγάλη νικήτρια των εκλογών ήταν η κ Ρένα Βασιλάκη, ηρακλειώτικης καταγωγής, που μετείχε στις εκλογές με τον συνδυασμό “Η Κρήτη στην καρδιά μας”. Ενώ αντίπαλος της ήταν ο Χανιώτης Γιώργος Πετράκης με τον συνδυασμό “Νέα Παγκρήτιος”.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την προεδρία κέρδισε η Ρένα Βασιλάκη με ποσοστό 62%, ενώ ο Γιώργος Πετράκης συγκέντρωσε το 38%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χιλιάδες Κρητικοί προσήλθαν στις 20 Νοέμβρη στις κάλπες για να εκλέξουν το νέο τους Πρόεδρο στην Παγκρήτια Ένωση Αττικής, τον μεγαλύτερο πολιτιστικό σύλλογο της Ελλάδας, μιας και αριθμεί πάνω από 80.000 μέλη.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ξεχώρισε και η συμμετοχή της Ηρακλειώτισσας Μαρίνας Καλαϊτζάκη! Η κ. Καλαϊτζάκη, μέσα από μια σειρά δυσκολίες και εμπόδια στη διάρκεια του σύντομου προεκλογικού της αγώνα, κατάφερε να εκλεγεί, κάτι που αποτελεί μια τρανή απόδειξη πως αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στους κόλπους του συγκεκριμένου σωματείου.

Η ίδια σε μήνυμα της μετά την εκλογή της αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους και με επέλεξαν στους συμβούλους, που θα συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Παγκρήτιο Ενωση.
Για μενα δεν ήταν μόνο μια ψήφος ή ένας σταυρός προτίμησης. Ηταν τιμή να συμμετέχω στον συνδυασμό της Ρένα Βασιλάκη «Η Κρήτη στην καρδιά μας» και να μοιραστώ το όραμα και τους στόχους της για μια νέα εποχή στην Παγκρήτιο Ένωση.
Με ενότητα χωρίς κομματικούς προσδιορισμούς μπορούμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός,να σχεδιάσουμε, να διεκδικήσουμε και να παρέμβουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε το μέλλον που αξίζει στο μεγαλύτερο πνευματικό-πολιτιστικό σωματείο της Ελλάδας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου, απο την αρχή αυτής της προσπάθειας.