HomeHL1-CultureΣταμάτης Γονίδης: Έκανε τραγούδι με τον γιο του Μπομπ Μάρλεϊ

Σταμάτης Γονίδης: Έκανε τραγούδι με τον γιο του Μπομπ Μάρλεϊ

«Απαντά» στη συνεργασία Αργυρού - 50Cent

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταμάτης Γονίδης και Julian Marley κυκλοφόρησαν το «Μόνος Μου Μπορώ» σε μία συνεργασία που ξεπερνά την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent.

Μία «απρόσμενη» συνεργασία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας καθώς ο Σταμάτης Γονίδης κυκλοφόρησε τραγούδι, και μάλιστα με ελληνικό τίτλο, με τον γιο του πατριάρχη της ρέγγε, Μπομπ Μάρλεϊ.

Έτσι, για όσους νόμιζαν πως η συνεργασία του Κωνσταντίνου αργυρού με τον 50 cent ήταν η τελευταία απρόβλεπτη συνεργασία Έλληνα με διεθνή καλλιτέχνη, η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει:


Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σταμάτης Γονίδης είχε αποκαλύψει την συνεργασία αυτή, λέγοντας: «Ναι είναι μία πρόταση που μου έχει γίνει από τον παραγωγό μου, τον Ανδρέα τον Γιατράκο, ο οποίος έχει επαφή, επικοινωνία και φιλία με τον παραγωγό του Marley. Να πούμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Το άκουσα, έγραψα και τους ελληνικούς στοίχους για να συμβαδίζει με αυτά που έχουν γράψει. Και όπου να’ ναι θα μπούμε στο στούντιο», είπε χαρακτηριστικά».

Η παραγωγή έχει την σφραγίδα του Ανδρέα Γιατράκου και Κωνσταντίνου Παντζή.

Το τραγούδι έχει ήδη οπτικοποιηθεί από τον Αλέξανδρο Χρυσίδη και ένα μέρος του έχει γυριστεί στο στούντιο του Bob Marley στην Τζαμάικα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση