HomeHL-9Κύμα… αγάπης για το 8χρονο παιδί που είχε ανάγκη από αίμα

Κύμα… αγάπης για το 8χρονο παιδί που είχε ανάγκη από αίμα

Μέσα σε λίγες ώρες οι ανάγκες υπερκαλύφθηκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κόσμου για την 8χρονη Μαρία – Ιωάννα από το Αρκαλοχώρι που δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή και είχε ανάγκη από αίμα.

Μέσα σε λίγες ώρες, οι ανάγκες για αίμα υπερκαλύφθηκαν με τους γονείς να ευχαριστούν όλους όσοι έσπευσαν να δώσουν αίμα για να σωθεί το κοριτσάκι τους.

«Μετά την άμεση κινητοποίηση σας για αίμα για το παιδί μας…οι ανάγκες για το δύσκολο χειρουργείο καλύφθηκαν..σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την βοήθεια σας…οποίας επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει να δίνει αίμα στο όνομα Μαρία Ιωάννα Στρατήγη…για να βοηθήσουμε και αλλα παιδιά εδώ στο Παίδων…οι ανάγκες είναι μεγάλες για το νοσοκομείο…ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους σας…», ανέφερε σε ανάρτησή του ο πατέρας της 8χρονης Μαρίας – Ιωάννας ενώ με δεύτερη ανάρτησή του ευχαρίστησε όλους όσοι του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το 8χρονο παιδί νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠαΓΝΗ για περίπου 16 ημέρες όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Η μικρή Μαρία – Ιωάννα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 4 ώρες και οι γονείς έκαναν έκκληση για αίμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση