HomeHL-TOPΤον πυροβόλησαν την ώρα που έτρωγε με τα παιδιά του σε ταβέρνα

Τον πυροβόλησαν την ώρα που έτρωγε με τα παιδιά του σε ταβέρνα

Αναβιώνει η υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η αιματηρή  επίθεση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2021 σε ταβέρνα στις Γούβες όπου πέντε άτομα επιτέθηκαν σε έναν 38χρονο που έτρωγε με την οικογένειά του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 20 Σεπτεμβρίου αλλά είχε λάβει αναβολή για σήμερα.

Στο εδώλιο θα κάθονταν εκ νέου ένας 33χρονος, ένας 30χρονος με τον 28χρονο αδερφό του και δύο ακόμα άτομα.

Ο 30χρονος – ο οποίος και πυροβόλησε – κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο 33χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας και οι υπόλοιποι τρεις για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι η αιματηρή επίθεση συνέβη τον Ιούλιο του 2021 σε μία ταβέρνα στις Γούβες όταν ένας 37χρονος, τότε, άνδρας έτρωγε μαζί με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Κάποια στιγμή στην ταβέρνα μπαίνει ο 32χρονος, τότε, μαζί με έναν 27χρονο και τον 29χρονο αδερφό του και δύο ακόμα άτομα.

Μόλις η παρέα των πέντε ανδρών αντικρίζει τον 37χρονο κτηνοτρόφο μαζί με την οικογένειά του ξεκινά ένας καυγάς εξαιτίας κτηματικών διαφορών που φαίνεται να είχαν.

Ο καυγάς φαίνεται ότι ξέφυγε με έναν εκ των δραστών να βγάζει το όπλο και να πυροβολεί εναντίον της οικογένειας. Τα σκάγια βρήκαν τον 37χρονο καθώς και την σύζυγό του ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά και οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος και ο 32χρονος είχαν προφυλακιστεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση