HomeHL-9Τραγωδία: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο κυνηγός που είχε χαθεί στα Λευκά Όρη

Τραγωδία: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο κυνηγός που είχε χαθεί στα Λευκά Όρη

Υπέστη καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τραγικό τρόπο έληξε η επιχείρηση διάσωσης από την ΕΜΑΚ και την πυροσβεστική για έναν κυνηγό τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στα Λευκά Όρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι άνδρες της Πυροσβεστικής μετά από πολύωρη επιχείρηση διάσωσης εντόπισαν τον 78χρονο κυνηγό και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο λίγο πριν τις 8 το βράδυ παραδίδοντάς τον στον ΕΚΑΒ. Η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή καθώς είχε πολύ χαμηλό σφυγμό.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ καθ’ όλη τη διαδρομή προς το νοσοκομείο έκαναν ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα προκειμένου να τον ανανήψουν, χωρίς όμως να μπορέσουν να τα καταφέρουν. Οι γιατροί των ΤΕΠ στο νοσοκομείο των Χανίων διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις ο 78χρονος κατά τη διάρκεια του κυνηγιού στα Λευκά Όρη υπέστη καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το Σάββατο όταν ο 78χρονος έφυγε από το σπίτι του για να πάει για κυνήγι στο οροπέδιο Κατσιβέλι στα Λευκά Όρη. Οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν έδινε σημάδια ζωής με την οικογένειά του να ανησυχεί.

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας οι γιοι του ακολούθησαν την διαδρομή που ήξεραν ότι θα έκανε ο πατέρας τους και το μεσημέρι τον εντόπισαν πεσμένο κοντά στο καταφύγιο του Καλλέργη.

Αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική που έστησε μεγάλη επιχείρηση με τρία οχήματα και με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο προκειμένου να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν ο ηλικιωμένος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μια πολύ δύσκολη και πολύωρη επιχείρηση καθώς οι πυροσβέστες χρειάστηκε περπατήσουν σε αρκετά δύσβατα σημεία και με αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να βρουν τον άτυχο ηλικιωμένο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση