HomeΚΡΗΤΗΤΕΕ/ΤΑΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Μιχάλη Καφφετζάκη

ΤΕΕ/ΤΑΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Μιχάλη Καφφετζάκη

Αρχιτέκτονα Μηχανικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Μιχάλη Καφφετζάκη εξέδωσε το ΤΕΕ/ΤΑΚ.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΦΦΕΤΖΑΚΗ, Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Η Δ.Ε. του ΤΕΕΤΑΚ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

• Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
• Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,
• Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα»

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.
Ο Μιχάλης Καφφετζάκης σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας εκπονήσει όλα αυτά τα χρόνια μελέτες τόσο ιδιωτικών όσο και δημόσιων έργων. Επίσης είχε συμμετάσχει σε αρκετούς διαγωνισμούς αρχιτεκτονικής όπου έργα του είχαν εκτεθεί και δημοσιευθεί. Πάντα ενεργός και δραστήριος επαγγελματίας υπηρέτησε επάξια το επάγγελμα του Μηχανικού. Υπήρξε επίλεκτο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Κρήτης.
Στην σύζυγό του Ηλέκτρα και στα παιδιά του, τον αγαπητό συνάδελφο Γιώργο και την αγαπητή συνάδελφο Αναστασία που συνεχίζουν το έργο του, εκφράζουμε τα θερμότερά μας συλλυπητήρια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση