HomeΕΛΛΑΔΑΟ Λ.Αυγενάκης για τις εκλογές της Παγκρήτιας Ένωσης

Ο Λ.Αυγενάκης για τις εκλογές της Παγκρήτιας Ένωσης

«Σε τέτοιες αρχαιρεσίες δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις εκλογές της Παγκρήτιας Ένωσης προσήλθε και ψήφισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέροντας ότι «σε τέτοιες αρχαιρεσίες δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα. Υπάρχουν μοναχά φίλοι άξιοι και συμπατριώτες που στηρίζουν την Κρήτη μας και πασχίζουν για το καλό του τόπου μας».

Εδώ ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη και φωτογραφικό υλικό:

«ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ


Στις σημερινές εκλογές της Παγκρήτιας Ένωσης, που είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό σωματείο της χώρας μας και το αρχαιότερο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Σ’ αυτές τις αρχαιρεσίες που δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα. Υπάρχουν μοναχά φίλοι άξιοι και συμπατριώτες που στηρίζουν την Κρήτη μας και πασχίζουν για το καλό του τόπου μας!


Με χαρά είδα ότι η συμμετοχή είναι μεγάλη κι έτσι πρέπει.
Συγκινήθηκα, μάλιστα, καθώς θυμήθηκα τα δικά μου ξεκινήματα, πριν από μερικές δεκαετίες: από Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών και στη συνέχεια εκλεγμένος στο συμβούλιο της Παγκρητίου, με πρόεδρο τότε τον Γιώργο Σγουράκη.


Ωραία, χρόνια, δημιουργικά, γεμάτα πάθος, ενέργεια και συνεργασίες με τους Κρήτες σε όλη τη γη, μέσω του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητικών Νεολαίων, για την ανάδειξη και την πρόοδο του νησιού μας!


Κι ακόμα συνεχίζουμε, από άλλα μετερίζια πια, αλλά πάντα στον ίδιο δρόμο. Για το καλό του τόπου και της χώρας μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση