HomeHL-TOPΠΑΣΟΚ: Οι υποψήφιοι σε Κρήτη και υπόλοιπη Ελλάδα – Φήμες για εκλογές τον Φεβρουάριο

ΠΑΣΟΚ: Οι υποψήφιοι σε Κρήτη και υπόλοιπη Ελλάδα – Φήμες για εκλογές τον Φεβρουάριο

Τι γίνεται στο Ηράκλειο μετά την απόσυρση του Βασίλη Κεγκέρογλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη αναβρασμό βρίσκεται και το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτιά του για τις επικείμενες εκλογές.

Τα σενάρια που κάνουν λόγο για εκλογές τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη έχουν κάνει την ομάδα του Νίκου Ανδρουλάκη να θέλει να ετοιμάσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών ανά την επικράτεια.

Οι υποψήφιοι

Η επιτροπή ψηφοδελτίων υπό τους Β. Αργύρη, Ν. Σαλαγιάννη, Μ. Όθωνα έχει ολοκληρώσει κατά 100% την εισήγησή της για τα ψηφοδέλτια αν και δεν ανακοινώνονται ακόμη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές/προσθήκες λόγω της πληθώρας υποψηφίων.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί στην Κρήτη – Τι γίνεται στο Ηράκλειο

Κρήτη

Ηράκλειο: Η απόσυρση του Βασίλη Κεγκέρογλου που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον δήμο Μίνωα Πεδιάδος, από όπου έλκει την καταγωγή του, ανοίγει μια θέση. Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην βουλευτής (επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου) Φραγκίσκος Παρασύρης, ο Φραγκίσκος Λαμπρινός (γιος του νυν δημάρχου Ηρακλείου) η Ελένη Βατσινά και ο Χρήστος Στρατάκης (γιος του πρώην βουλευτή) καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παύλος Μπαριτάκης και Λάμπρος Βαμβακάς. Ακούστηκαν και άλλα ονόματα, όπως ο Σταύρος Τζεδάκης, ο 30άρης και μέλος της ΚΕ Μιχάλης Φακουρέλης καθώς και ο Παύλος Σκουλάς ανιψιός του γνωστού μουσικού και η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη. Δεν είναι βέβαιο ωστόσο ότι θα είναι τελικώς υποψήφιοι.

Χανιά:

Υποψήφιοι θα είναι η πρώην βουλευτής Λίτσα Κουρουπάκη, ο Τάσος Κουρουπάκης (περιφερειακός σύμβουλος), ο Σπύρος Σοφιανός (πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου).

Ρέθυμνο

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Χνάρης

Υπόλοιπη Ελλάδα

Μέχρι στιγμής ο «χάρτης» των υποψηφιοτήτων στην υπόλοιπη Ελλάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Αττική

Α’ Αθήνας: Ο νυν βουλευτής Κ. Σκανδαλίδης, ο Π. Γερουλάνος ο Δημήτρης Οικονόμου (γιος του Παντελή Οικονόμου), Γιώργος Γιάνναρος (γιος του πρώην στελέχους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ) , Χριστίνα Μανωλοπούλου (διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου Ευ. Βενιζέλου) Ρωξάνη Μπέη, Πόπη Γιαννοπούλου, Ζέφη Δημαδάμα,, Πάνος Αβραμόπουλος, Γιώργος Αποστολόπουλος, Κέλλυ Σταμούλη (κόρη του πρώην υπουργού), Ηλίας Λιβάνης (γιος του Αντώνη Λιβάνη ο οποίος ακούγεται και για τη Δυτική Αθήνα), ο Μάνος Επιτροπάκης.

Βόρειος Τομέας Αθήνας:

Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλένα Αποστολάκη, Παναγιώτης Βλάχος, Έφη Χαλάτση, Κατερίνα Μπατζελή, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανατογιάννης, Ρένια Ζαρκαδούλα, Τάσος Βασιλείου, Παναγιώτης Γκανιάτσος, Γιάννης Πούπκος.

Νότια Αθήνα:

Τόνια Αντωνίου, Στέφανος Ξεκαλάκης, Παύλος Χρηστίδης, Αναστασία Σιμητροπούλου, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Γιώργος Πεταλωτής, Μαρία Τσέλιου, Αρης Τσαμπώρας, Μιχάλης Καλογιαννάκης, Κατερίνα Βαλαβάνη.

Δυτικός τομέας Αθήνας:

Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Ηρακλής Δρούλιας, Θανάσης Κατερινόπουλος, Θανάσης Βαφειώτης, Τάσος Δαρσινός.

Ανατολική Αττική

Εκεί θα είναι υποψήφιος ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Παντελής Ασπραδάκης, η πρώην αναπληρώτρια γραμματέας επικοινωνίας Βάσια Αναστασίου ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σμέρος. ο Σπύρος Βρεττός, ο Λάζαρος Καραούλης. ο Μιλτιάδης Νεκτάριος,

Δυτική Αττική:

Ο Μηνάς Αναστασάκης ο γιατρός ο Αγγελος Λιόσης και ακούγεται και το όνομα του δημοσιογράφου Δημήτρη Στάμου καθώς και το ενδεχόμενο του Ηλία Λιβάνη.

Α’ Πειραιά:

Εχει γίνει κρούση στον Παναγιώτη Φασούλα ο οποίος το σκέφτεται. Λευτέρης Χρυσοφάκης και Βασίλης Κατσαφάδος, ενώ ακούγεται και το όνομα της Μάρας Κουκουδάκη.

Β’ Πειραιά: Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Κατσικάρης. Ακούγεται το όνομα του Χρήστου Σαλαλέ, στέλεχος του ρεύματος του «σημιτικού εκσυγχρονισμού» πρώην υποψήφιος δήμαρχος στο Κερατσίνι και διατελέσας διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, εκείνη την περίοδο. Ο ίδιος κινείται από το καλοκαίρι και πληροφορίες αναφέρουν ότι συνυποψήφιοί του φέρεται να διαμαρτυρήθηκαν στα υψηλά πατώματα της Χ. Τρικούπη, πλην χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης ακούγονται οι Γιάννης Τσούτσας και Λεωνίδας Αθανασιάδης.

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση