HomeΕΛΛΑΔΑΟδηγός λεωφορείου και γιατροί έσωσαν βρέφος 2 μηνών έξω από το υπουργείο Υγείας

Οδηγός λεωφορείου και γιατροί έσωσαν βρέφος 2 μηνών έξω από το υπουργείο Υγείας

Το βρέφος είχε υποστεί εισρόφηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθοριστική για τη ζωή ενός βρέφους το οποίο είχε πάθει εισρόφηση ήταν η παρέμβαση ενός οδηγού λεωφορείου και τεσσάρων ιατρών που είναι σε αναστολή και διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας.

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια και μίλησε για την ψυχραιμία με την οποία οι συγκεκριμένοι γιατροί αντιμετώπισαν το συμβάν.

«Ακούσαμε κάποιο λεωφορείο να κορνάρει συνεχώς και να πατά φρένο ξαφνικά μπροστά μας. Ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε του χέρι», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε:

«Προσπαθούσε για ώρα να πάρει τηλέφωνο το 166 αλλά δεν του απαντούσαν. Απελπισμένος απευθύνθηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας και τέσσερις από αυτούς μπήκαν στο λεωφορείο, πήραν στα χέρια τους το βρέφος και το επανέφεραν διότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε άπνοια», είπε στο ΟΡΕΝ ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα μετά από 6 με 7 λεπτά ήρθαν στο σημείο και δύο μηχανές του ΕΚΑΒ με τις σειρήνες, ενώ και η συγκοινωνία διεκόπη για να παραλάβουν άμεσα το περίπου δύο μηνών βρέφος. Το βρέφος αυτή τη στιγμή είναι καλά στην υγεία του ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση