HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο «Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας, Κατεργασία Πολύτιμων και Ημιπολύτιμων Μετάλλων»

Σεμινάριο «Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας, Κατεργασία Πολύτιμων και Ημιπολύτιμων Μετάλλων»

Έναρξη στις 26 Νοεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις βασικές δεξιότητες για την επεξεργασία πολύτιμων και ημιπολύτιμων μετάλλων θα έχουν την ευκαιρία ν ΄αποκτήσουν όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο «Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας, Κατεργασία Πολύτιμων και Ημιπολύτιμων Μετάλλων» το οποίο διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν πώς να δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα, σε επαγγελματίες του χώρου της αργυροχρυσοχοΐας. αλλά και σε όσους θέλουν ν’ αξιοποιήσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους.

Ενότητες:

• κατασκευή κοσμημάτων με την τεχνική της σέγας
• κατασκευή σκουλαρικιού με περόνη
• κατασκευή σταυρού
• κατασκευή κοσμημάτων με την τεχνική της συγκόλλησης με φλόγιστρο
• κατασκευή γάμπας δαχτυλιδιού
• κατασκευή διάτρητων κοσμημάτων με σέγα
• κατασκευή καστονιού

Το κόστος του προγράμματος είναι 180€ ανά συμμετοχή*.
Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η προμήθεια εξοπλισμού (εργαλεία και υλικά) κόστους 170€.
*στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10% σε ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
Διάρκεια:24 διδακτικές ώρες
Ημέρες διεξαγωγής: Τρίτη και Σάββατο, από 26/11 έως 27/12
Ώρες διεξαγωγής: 19.00μμ – 21.30μμ.

Εισηγήτρια: Η Σοφία Βασιλάκη έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της αργυροχρυσοχοΐας και διδάσκει δέκα χρόνια την τέχνη κατασκευής κοσμημάτων. Έχει εργαστεί σε τρία διαφορετικά εργαστήρια χρυσοχοΐας στην πόλη του Ηρακλείου, κοντά σε αξιόλογους τεχνίτες και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος.
Πληροφορίες: Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ: 2810-302736 & 302730, [email protected] από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση