HomeΕΛΛΑΔΑΤροχαίο στη Βουλιαγμένης με ηλικιωμένο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για 1,5 χλμ.

Τροχαίο στη Βουλιαγμένης με ηλικιωμένο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για 1,5 χλμ.

Κανείς δεν τραυματίστηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τροχαίο ατύχημα το οποίο ευτυχώς δεν οδήγησε σε κάποιον σοβαρό τραυματισμό ή κάποια απώλεια ζωής σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ένας 80χρονος οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Ο ηλικιωμένος οδηγός, μάλιστα, κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα της Βουλιαγμένης για περίπου 1,5χλμ. με την πορεία του να σταματά μόνο όταν συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κινείτο κανονικά στη λεωφόρο.

Σύμφωνα με το MEGA το αυτοκίνητο με οδηγό τον 80χρονο στο οποίο επέβαινε η επίσης ηλικιωμένη σύζυγός του μπήκε ανάποδα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από την οδό Καλύμνου.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στο ύψος της συμβολής της Βουλιαγμένης με την οδό πρίγκιπος Παύλου όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 40χρονο συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου όταν και οι δύο οδηγοί έκαναν ταυτόχρονο ελιγμό προς την ίδια πλευρά.

Το ευτυχές ήταν ότι παρά τη σφοδρή σύγκρουση τόσο οι δύο ηλικιωμένοι, ο 80χρονος οδηγός και η επίσης 80χρονη σύζυγός του, όσο και ο 40χρονος δεν τραυματίστηκαν με τον δεύτερο να απεγκλωβίζεται από το αυτοκίνητό του σπάζοντας το τζάμι.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση