HomeCity GuideH Μαρία Φαραντούρη με την συναυλία «Πέρα από τα Σύνορα» στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

H Μαρία Φαραντούρη με την συναυλία «Πέρα από τα Σύνορα» στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στο Ηρώδειο το 2017

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη «Πέρα από τα Σύνορα», μια παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, που παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στο Ηρώδειο το 2017 και ανέβηκε στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2018 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Ηράκλειου «Κρήτη Μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί, είναι πλέον διαθέσιμη στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου – Heraklion Arts and Culture και στη Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Στο πρώτο μέρος η Μαρία Φαραντούρη με τους συνεργάτες της θα μας πάνε στην Ανατολή, με ένα μουσικό έργο που έγραψε ειδικά για την υπέροχη φωνή της Μαρίας ο Τούρκος Cigan Turkoglu, σε στίχους Αγαθής Δημητρούκα.
Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τζαζ, μεσαιωνική και κλασική μουσική, δημοτικά τραγούδια κ.ά.

Στην παράσταση συμμετέχουν εκλεκτοί, διεθνούς φήμης σολίστ. Η Anja Lechner στο βιολοντσέλο, η Meri Vardanyan στο κανονάκι, ο Νίκος Παραουλάκης στο νέι, ο Izzet Kizil στα κρουστά και ο συνθέτης Cigan Turkoglu, φωνή, σάζι και κοπούζ.

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση