HomeΕΛΛΑΔΑΒιασμός 12χρονης: «Είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, πάρα πολλή φτώχεια» λέει ο ξάδελφος της μητέρας της ανήλικης

Βιασμός 12χρονης: «Είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, πάρα πολλή φτώχεια» λέει ο ξάδελφος της μητέρας της ανήλικης

Αποκλείει το ενδεχόμενο η 37χρονη να ήξερε για τη μαστροπεία της κόρης της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρώτος ξάδελφος της μητέρας της 12χρονης «λύνει» τη σιωπή του μιλώντας για την υπόθεση του Κολωνού και αποκαλύπτοντας τα παιδικά χρόνια που έζησε η 37χρονη.

Όπως αποκάλυψε στο «Tlive» και τον Alpha, η 37χρονη είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς ο πατέρας της ήταν εθισμένος στο αλκοόλ. «Έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όταν λέμε πολύ δύσκολα δεν μπορείτε να φανταστείτε τα παιδικά της χρόνια δηλαδή. Φανταστείτε την ίδια κατάσταση που είναι η οικογένειά της, έχει περάσει και αυτή. Όχι όμως με ναρκωτικά και τέτοια. Ήταν ο πατέρας της εθισμένος στο αλκοόλ, τότε. Δούλευε βέβαια ο άνθρωπος, προσπαθούσε δεξιά και αριστερά για κάποια πράγματα, αλλά ταυτόχρονα ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, πέρναγαν πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολλά παιδιά σε ένα πάρα πολύ μικρό σπίτι, δηλαδή το ίδιο πράγμα ακριβώς», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πολλή φτώχεια, πάρα πολλή φτώχεια και απορώ γιατί όλα τα άλλα παιδιά βρήκαν τον δρόμο τους… Εκείνη κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να το σκάσει αλλά κατέληξε τελικά στο ίδιο πράγμα. Κλέφτηκε στα 16 της η ξαδέλφη μου με τον σύζυγό της τότε, γιατί ήταν μικρό παιδί, δεν είναι πολύ μεγάλος. Και κλέφτηκε με τον πατέρα των παιδιών. Πήγε δυο φορές ο θείος μου και τη γύρισε στο νησί και ξανά εκείνη πίσω. Μετά είχαν μείνει για λίγο στην (…), αλλά δεν ήταν καθόλου ήσυχος ο σύζυγος, έβαλαν λυτούς και δεμένους να μην τον βάλουν φυλακή. Τελικά τα μάζεψαν και πήγαν πάλι στην Αθήνα».

Επίσης, όπως σημείωσε, αποκλείει το ενδεχόμενο να ήξερε για τη μαστροπεία η ξαδέλφη του. «Δεν νομίζω να το ήξερε, δε νομίζω να το έκανε, δεν υπάρχει περίπτωση. Δηλαδή δεν το πιστεύω αυτό. Αν δείτε τα παιδιά, όλα τα αδέλφια της, παρόλο που έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ δύσκολα, είναι όλα αξιόλογα παιδιά και έχουν όλοι τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους» σχολίασε ενώ για τα μηνύματα της ξαδέλφης του στην 12χρονη κόρη της, στα οποία επιτακτικά της ζητούσε χρήματα, είπε: «Έχει γίνει εξέταση στη μάνα να δει αν τελικά παίρνει η μάνα τέτοιες ουσίες; Έχουν προχωρήσει σε τέτοια πράγματα;».

Τέλος, ο ξάδελφος της 37χρονης προφυλακισμένης μητέρας θεωρεί ότι η ξαδέλφη του μπήκε στη φυλακή χωρίς σημαντικά στοιχεία. «Εσείς πιστεύετε ότι τα στοιχεία που έχουν είναι τόσο βαριά για να προφυλακιστεί; Για ποιο λόγο;».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση