HomeHL-9Αναβλήθηκε η δίκη για το θάνατο του 44χρονου λογιστή στη Σητεία

Αναβλήθηκε η δίκη για το θάνατο του 44χρονου λογιστή στη Σητεία

Κατηγορούμενοι πατέρας και γιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβολή πήρε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολής Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης για το θάνατο του 44χρονου Τηλέμαχου Κακουλίδη. Κατηγορούμενοι είναι δύο άτομα (πατέρας και γιος), οι οποίοι έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 13 ετών, για «ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο διά παραλείψεως».

Σύμφωνα με την υπόθεση, το θύμα εντοπίστηκε νεκρό στις 05:30 το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019, στη συμβολή των οδών Στέφανου Ξανθουδήδου και Δωρητή Σπυριδάκη στη Σητεία, στην περιοχή Πάνω Γειτονιά.  Ο θάνατός του επήλθε περίπου πέντε  ώρες πριν, δηλαδή γύρω στη μια τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το αίτιο θανάτου είναι δηλητηρίαση από μορφίνη.

Στο μανίκι, αλλά και σε άλλα σημεία της μάλλινης μπλούζας που φορούσε τη νύχτα του θανάτου του ο Τηλέμαχος Κακουλίδης βρέθηκε DNA τόσο του πατέρα όσο και του γιου, όπως είχε αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου.

Ο γιος και πελάτης του λογιστή είχε πει στην απολογία του στον ανακριτή ότι ο πατέρας του κοιμόταν και δεν κατάλαβε τι συνέβη στο σπίτι τους και ότι ο ίδιος εγκατέλειψε τον λογιστή στην άκρη του δρόμου γιατί νόμιζε ότι είχε πεθάνει από χρήση. Ο Κακουλίδης φέρεται να επισκέφτηκε πατέρα και γιο για να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσαν από φορολογικές δηλώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο 44χρονος λογιστής μεγάλωσε και ήταν κάτοικος για πολλά χρόνια του Αγίου  Νικολάου καθώς ο πατέρας του υπηρετούσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου.

Anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση