HomeHL-9Τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ευγένιο επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, Λουκάς Σιγάλας

Τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ευγένιο επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, Λουκάς Σιγάλας

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. των Μινωικών Γραμμών, Γεώργιος Παπαγεωργίου, και ο Νομικός Σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης Δημήτριος Μηλαθιανάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ευγένιο, επισκέφθηκε την Τρίτη 08.11.2022 στις 12.00 στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Λουκάς Σιγάλας, μετά την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του, προκειμένου να υποβάλλει τα σέβη του αλλά και να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράσταση της εταιρείας στο επιτελούμενο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και ειδικότερα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

2-foto

Κατά τη συνάντηση τονίστηκε ιδιαίτερα, ότι στη σημερινή συγκυρία με την ενεργειακή κρίση, είναι σημαντικό κάθε φορέας και θεσμός να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και στην ανακούφιση των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε και μέσα από τις αναμνήσεις των φοιτητικών του χρόνων, στον σημαντικό ρόλο των Μινωικών Γραμμών από την ίδρυση τους στα κοινωνικά και οικονομικά δρώμενα του Ηρακλείου και της Κρήτης, ο δε κ. Σιγάλας επεσήμανε ότι στην έντονη πνευματική αλλά και κοινωνική δραστηριότητα του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Κρήτης, με ιδιαίτερη έμφαση στον χώρο της νεότητας, η εταιρεία και ο ίδιος θέλει να είναι ουσιαστικοί αρωγοί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση