HomeΚΡΗΤΗΔωρεάν μαθήματα γκολφ στον Δήμο Χερσονήσου

Δωρεάν μαθήματα γκολφ στον Δήμο Χερσονήσου

Απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά από 6 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο δράσεων ανάπτυξης του αθλητισμού, διοργανώνει με τον Αθλητικό Όμιλο «Γκολφ Κρήτης» δωρεάν μαθήματα γκολφ. Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κρητικά Γκολφ Α.Ε., της AEGEAN και του Δήμου Χερσονήσου.

Ο κύκλος των δωρεάν μαθημάτων απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά από έξι (6) ετών και ξεκινά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 12:00 έως 14:00 στο εκπαιδευτήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων «Κρητικά Γκολφ Α.Ε.», περιοχή Ρούσσος Λάκκος του Δήμου Χερσονήσου.

Αναλυτικότερα, τα μαθήματα περιλαμβάνουν:
• Το άθλημα του Γκολφ – ιστορική αναδρομή
• Χωροκιναίσθηση
• Κανονισμοί και ορολογία
• Ανάλυση και τεχνική
• Εξάσκηση και αυτοσυγκέντρωση

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον επαγγελματία του γηπέδου κο Henrik Engdahl (Head PGA Professional, Pro Crete Golf Club, Callaway Golf Ambassador) μέλος του PGA Ελλάδος και Σουηδίας, διακεκριμένο σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Βοηθοί εκπαιδευτή είναι οι κ.κ. Νικόλαος Χαλαμπαλάκης – Πρόεδρος του Ομίλου και διακεκριμένος εκπρόσωπος της Χώρας μας σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Παναγιώτης Αγγελόπουλος – Captain του Ομίλου, καθώς και οι αθλητές και Πανελληνιονίκες του Ομίλου Δημήτριος Κολοβός-Σοφίος U18 και Δημήτριος Χαλαμπαλάκης U15, μέλη της Προεθνικής ομάδας Γκολφ, με πολυάριθμες διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810-332138 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00-15:00) και ηλεκτρονικά στο: [email protected].
poster-golf-a3

Διαφήμιση
Διαφήμιση