HomeHL-WorldΚωνσταντινούπολη: Έβγαζε βίντεο το τυλιχτό που αγόραζε και κατέγραψε τυχαία τη στιγμή της έκρηξης – Πανικός στο μαγαζί

Κωνσταντινούπολη: Έβγαζε βίντεο το τυλιχτό που αγόραζε και κατέγραψε τυχαία τη στιγμή της έκρηξης – Πανικός στο μαγαζί

Ακούστηκε ένας δυνατός ήχος και όλοι πανικοβλήθηκαν - Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα social media έχουν γεμίσει με εικόνες και βίντεο από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη όπου έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι και πάνω από 50 τραυματίστηκαν.

Μερικά από αυτά τα βίντεο δείχνουν τη στιγμή της έκρηξης ενώ ένα που συγκλονίζει, είναι το βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ένας Άραβας την ώρα που είχε δώσει την παραγγελία του και ετοιμαζόταν το τυλιχτό του, διαδικασία την οποία κατέγραφε στην κάμερα. Και τότε ακούστηκε ένας δυνατός ήχος με όλους να τρέχουν πανικόβλητοι. Άλλοι προς την πόρτα και τα παράθυρα του μαγαζιού για να δουν τι συμβαίνει και άλλοι προς το εσωτερικό του καταστήματος ώστε να προστατευτούν.

«Σήμερα, γύρω στις 16.20, ένας Άραβας που αγόραζε ένα τυλιχτό κοτόπουλο στην οδό Ιστικλάλ κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης στο βίντεο που τράβηξε τυχαία» έγραψαν στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

Έξι νεκροί και 53 τραυματίες από την έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ

Οι νεκροί είναι έξι και οι τραυματίες ανέρχονται σε 53 από την έκρηξη που έγινε σήμερα σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Οι άνθρωποι έφυγαν τρέχοντας από το σημείο της δυνατής έκρηξης, όπως ανέφερε ο τοπικός κυβερνήτης, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες.

Στην περιοχή της έκρηξης έσπευσαν ασθενοφόρα εντός της Λεωφόρου Ιστικλάλ, την οποία η αστυνομία απέκλεισε ταχύτατα. Το σημείο που έγινε η έκρηξη στην περιοχή Μπέγιογλου, στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας ήταν κατάμεστο από κόσμο, όπως συμβαίνει συνήθως τα Σαββατοκύριακα από καταστηματάρχες, τουρίστες, αλλά και οικογένειες.

protothema.gr/

Διαφήμιση
Διαφήμιση