HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου:

Από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην περιοχή της συμβολής των οδών Αγιοστεφανιτών, 1770, 1878 και Ψαρομηλίγγων.

Από τις 7.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕ, στην οδό Λ στην περιοχή των επιχειρήσεων New Rest, Alikon και Παπαδόπουλου.

Από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο λ.Χερσονήσου, στις περιοχές των ξενοδοχείων Star beach και Θαλασσινό αστέρι.

Από τις 11 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στις περιοχές των ξενοδοχείων Τζιράκη, Ήλιος, Europa Beach, Stella Village και Danellis.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων: Στην περιοχή της επιχειρήσης ΒΙΟ..ΖΩ.ΕΛ. Σπυριδάκη.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι στις περιοχές της εκκλησίας και του Δημ.σχολείου Αγ.Μαρίνας, των επιχειρήσεων Σαριτσάμη, Κουβίδη, Κασαπάκη, Σημαιάκη, μάρμαρα Μαρκογιαννάκη, μπαρ Κύθηρα και επιχείρησης Interplast.Επίσης στις περιοχές των εργατικών κατοικιών Γαζίου, των Αρωματικών φυτών, του Δημαρχείου Γαζίου, του Γυμνασίου – Λυκείου Γαζίου, της εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου, και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι από την επιχείρηση Αλεξανδρή έως την εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι στην περιοχή του κέντρο διασκεδάσης Άνοδος, της επιχείρησης Τζωράκη και στις οδούς Ελ.Βενιζέλου από την οδό Γεννηματά μέχρι την οδό Ακροπόλεως, Θριάμβου από την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι την Ελ.Βενιζέλου μετά παρόδων και στις οδούς Κρήτης, Ελ Γκρέκο μετά παρόδων, Καραϊσκάκη, Αστυρακίου, Κανάρη, Διάκου, Μιαούλη, Κουντουριώτη, Μπότσαρη, Άνοιξης, Μελιδωνίου.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι, στα ρωματικά, στην περιοχή της οικίας Βαρδαλαχάκη, στην οδό Ανωγείων.

Από τις 2 έως τις 3.30 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι στις περιοχές της εκκλησίας και του Δημ.σχολείου Αγ.Μαρίνας, των επιχειρήσεων Σαριτσάμη, Κουβίδη, Κασαπάκη, Σημαιάκη, μάρμαρα Μαρκογιαννάκη, μπαρ Κύθηρα και επιχείρησης Interplast.Επίσης στις περιοχές των εργατικών κατοικιών Γαζίου, των Αρωματικών φυτών, του Δημαρχείου Γαζίου, του Γυμνασίου – Λυκείου Γαζίου, της εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου, και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι από την επιχείρηση Αλεξανδρή έως την εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Γιόφυρο, στην περιοχή Βελόνι κάμπος, στις οδούς Μπεργαδή, Ταϋγέτου, Ανδρόνικου Εμμ., Στεφ.Σαχλίκη και Πηλέως.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Πάρτηρα.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Στάβιες.

Στη Βαγιωνιά στην περιοχή των αρδευτικών Χαριτάκη, Ρουσοχατζάκη, Τυράκη και ΤΟΕΒ Βασ.Ανωγείων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση