HomeΣΠΟΡΣταύρος Αρναουτάκης: «Στηρίζουμε την νεολαία,τον Αθλητισμό και διεκδικούμε στην Κρήτη μεγάλα αθλητικά κέντρα να χρηματοδοτηθούν από την πολιτεία»

Σταύρος Αρναουτάκης: «Στηρίζουμε την νεολαία,τον Αθλητισμό και διεκδικούμε στην Κρήτη μεγάλα αθλητικά κέντρα να χρηματοδοτηθούν από την πολιτεία»

Τις δημόσιες ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει τον αθλητισμό και να διεκδικεί από την πολιτεία τη χρηματοδότηση μεγάλων αθλητικών κέντρων, τόνισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά την τελετή του αγιασμού των ανακαινισμένων γηπέδων ποδοσφαίρου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (ΒΑΚ). 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης παραβρέθηκε στην επίσημη έναρξη λειτουργίας για ένα έργο σημαντικής αθλητικής υποδομής, την ανακαίνιση του οποίου στήριξε η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτώντας με ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης,παρουσία του Βουλευτή Μαξίμου Σενετάκη,των Δημάρχων Βασίλη Λαμπρινού,Μενέλαου Μποκέα,της ηγεσίας,παραγόντων του ΟΦΗ,αθλητών, υπογράμμισε την ανάγκη της κοινής πορείας και συνεργασίας,τονίζοντας: «Υποχρέωσή μας είναι να στηρίξουμε τέτοιες ενέργειες, ο παλιός και ο νέος ΟΦΗ είναι ένα.

Όλοι μαζί είμαστε εδώ. Οι μεγάλες ομάδες κάνουν γήπεδα. Διεκδικούμε μεγάλα αθλητικά κέντρα να χρηματοδοτηθούν από την Πολιτεία».

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Τις δημόσιες ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης ,ο οποίος παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα του έργου και την σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας που το υλοποίησε χρηματοδοτώντας το αποκλειστικά.Επίσης τις ευχαριστίες της εξέφρασε  όλη η αθλητική οικογένεια του ΟΦΗ,οι παριστάμενοι π.Πρόεδροι Δουλουφακης,Καζανακης,Μυριοκεφαλιτακης, όπως και γονείς αθλουμένων παιδιων,κ.α Από την Περιφέρεια Κρήτης παρόντες στην τελετή του αγιασμού ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Ξυλούρης, Νίκος Σκουλάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης.

img-1648

Διαφήμιση
Διαφήμιση