HomeHL1-CultureΝένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: «Ήταν μοναχικός άνθρωπος, λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα»

Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: «Ήταν μοναχικός άνθρωπος, λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα»

«Δεν ήμασταν κοντά, δεν πολυταιριάζαμε, αλλά την εκτιμούσα πάρα πολύ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή μετά από μία σκληρή μάχη με προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο με τους οποίους συνεργάστηκε, μιλούν για εκείνη.

Η Νένα Μεντή είναι μία αυτούς, μιας και συνεργάστηκε με την αείμνηστη ηθοποιό σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τις «Τρεις Χάριτες».

Μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου» η Νένα Μεντή αποκάλυψε πως αν και δεν έκαναν παρέα, κάτι για το οποίο λυπάται, πάντα την εκτιμούσε και τη θαύμαζε.

«Πολλά από αυτά που είπατε στο ρεπορτάζ για τη Μίνα, δεν τα ξέρω καν. Δεν ήμασταν φίλες, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πόλυταιριάζαμε να το πω έτσι. Όμως, η δουλειά που κάναμε τρία χρόνια στις “Τρεις Χάριτες” με έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ. Να τη θαυμάζω, και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό και αυτό που έχω να πω για τη Μίνα που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος είναι πως ήταν μοναχικός άνθρωπος» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια των δηλώσεών της, τόνισε πως:

«Αυτό που έβγαζε στην τηλεόραση – συνήθως η τηλεόραση αποκαλύπτει τον πραγματικό μας εαυτό – δεν ήταν έτσι. Η Μίνα ήταν εσωστρεφής και μοναχική, δε ξέρω κομμάτια της ζωής της. Αυτό που είπατε ότι είχε έρωτες πολλούς. Ξέρω 1-2 σχέσεις της. Είχα πάει σπίτι της κάποτε που μας είχε κάνει ένα τραπέζι με την Άννα.

Δεν ήμασταν κοντά. Στη δουλειά όμως, περάσαμε από τα καλύτερα επαγγελματικά μας κομμάτια. Κατουριόμασταν στο γέλιο. Είναι πολλοί άνθρωποι, μέχρι μικρά παιδιά που βλέπουν “Τρεις χάριτες”. Πιστεύω ότι η ένωση αυτών των ηθοποιών σε αυτή τη σειρά, ήταν πολύ έξυπνη γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Αυτό που θέλω να πω για τη Μίνα – όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε- είναι ότι λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση