HomeHL-EconomyΣυντάξεις Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Συντάξεις Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Οι συντάξεις του ΙΚΑ θα πληρωθούν σε δύο δόσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τρίτη, στις 24 Νοεμβρίου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων στους δικαιούχους για τον μήνα Δεκέμβριο.

Ημερομηνίες πληρωμής έχουν βγει και για τις συντάξεις του Ιανουαρίου.

Για τον μήνα Δεκέμβριο

Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και την κατάθεση να γίνεται το απόγευμα Πέμπτης.

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Δευτέρας.

Για τον μήνα Ιανουάριο

Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και την κατάθεση να γίνεται το απόγευμα Τρίτης.

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση