HomeHL-HealthΔωρεάν διαδικτυακή ομιλία: Σπάμε τους μύθους γύρω από τον Θηλασμό

Δωρεάν διαδικτυακή ομιλία: Σπάμε τους μύθους γύρω από τον Θηλασμό

Μάθε τα πάντα για τον μητρικό θηλασμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου – Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού – το Project Parenting διοργανώνει τη δωρεάν 3ωρη ομιλία – Σπάμε τους μύθους γύρω από το θηλασμό.

Στις 13 Νοεμβρίου στις 20:00 συναντιόμαστε online και ενημερωνόμαστε από τις επαγγελματίες Αφροδίτη Κονδύλη & Σοφία Δούμα για όλα όσα ακούγονται γύρω από το θηλασμό & τον αποθηλασμό.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, εντελώς δωρεάν και υπόσχεται να προσφέρει στήριξη σε κάθε μητέρα που το χρειάζεται.

Η ομιλία δημιουργήθηκε με στόχο να σπάσουμε τους μύθους γύρω από τον θηλασμό και απευθύνεται σε σένα που:

Βαρέθηκες να ακούς την ξαδέρφη σου να σου λέει «Έλα μωρέ, δώσε σκόνη»!

Θες να μάθεις αν όντως πονάει ή δεν πονάει ο θηλασμός…

Θες να μάθεις αν κάποια στιγμή θα κοιμηθείς!

Θες να σταματήσουν να σου λένε ότι θα γίνει κακομαθημένο επειδή θες να θηλάσεις πάνω από χρόνο.

Δεν ψάχνεις τη μαγική συνταγή θηλασμού, αλλά θέλεις να φτιάξεις τη συνταγή μαζί με το μωρό σου!

Θες να αποθηλάσεις στον χρόνο σου και με σεβασμό, όχι επειδή απλά «πρέπει».

Πώς θα το παρακολουθήσεις;

Η ομιλία θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτή και εντελώς δωρεάν για όλους. Την ομιλία θα πλαισιώσουν οι καταρτισμένες επαγγελματίες – συνεργάτες του Project Parenting: Αφροδίτη Κονδύλη – AATH Εκπαιδεύτρια Γονέων, PCI Certified Parent Coach®, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC & Σοφία Δούμα, Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor.

Αν και δωρεάν η ομιλία απαιτεί προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κράτηση της θέσης! Κλείσε τη θέση σου εδώ!

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Η ομιλία διοργανώνεται από τo Project Parenting, την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του προγράμματός – ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση