HomeΚΡΗΤΗΈναρξη εγγραφών στο πρώτο Δημοτικό Ωδείο Δήμου Χερσονήσου

Έναρξη εγγραφών στο πρώτο Δημοτικό Ωδείο Δήμου Χερσονήσου

Όλες οι λεπτομέρειες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στο νεοσύστατο Δημοτικό Ωδείο Δήμου Χερσονήσου.

Το Δημοτικό Ωδείο Δήμου Χερσονήσου ιδρύθηκε το 2022 και στεγάζεται στο ανακαινισμένο δημοτικό κτίριο επί της οδού Γιαμπουδάκη 7, στον Λιμένα Χερσονήσου. Είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. ΦΕΚ 1488/Β’/30-03-2022.

Πρόκειται για μία δομή παιδείας και πολιτισμού, που δημιουργείται για πρώτη φορά στον Δήμο Χερσονήσου και υλοποιείται από την Κ.Ε.Δ.Χ. Η ίδρυσή του έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια ζωντανή εστία πολιτισμού και να αποτελέσει ένα κύτταρο μουσικής καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Το Δημοτικό Ωδείο λειτουργεί σε συνεργασία με ένα επιτελείο από καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές, επιδιώκοντας την προώθηση της μουσικής εκπαίδευσης στον Δήμο Χερσονήσου και την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας. Η κατοχύρωση των σπουδαστών του με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών εγγυάται την προσφορά μουσικής παιδείας με υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

Το Δημοτικό Ωδείο Δήμου Χερσονήσου παρέχει ένα ευρύ φάσμα μουσικών σπουδών για όλες τις ηλικίες, καλύπτοντας τη διδασκαλία κλασσικών και παραδοσιακών οργάνων: πιάνο, βιολί, φλάουτο, τρομπόνι, σαξόφωνο, κιθάρα, μονωδία, ανώτερα θεωρητικά, σύγχρονο τραγούδι, κρητική λύρα, λαούτο, ούτι, μπουζούκι, παραδοσιακά κρουστά και μουσική προπαιδεία.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

  • Γούρνες, γραφεία Κ.Ε.Δ.Χ., πρώην αγγλικανική εκκλησία, (εντός πρώην αμερικανικής βάσης) Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00-14:00 και στο τηλέφωνο 2810-332138.
  • Λιμένας Χερσονήσου, Γιαμπουδάκη 7, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, ώρες 16:00-19:00 και στο τηλέφωνο 28970-23320.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι, για την ίδρυση του πρώτου Δημοτικού Ωδείου στον Δήμο Χερσονήσου, που έπειτα από κόπο και μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να υλοποιήσουμε και να προσφέρουμε στους πολίτες. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου επενδύει στην καλλιτεχνική και πολιτιστική εκπαίδευση της νέας γενιάς και θέτει τις βάσεις στους τομείς του Πολιτισμού και της Παιδείας. Καλώ τους νέους, αλλά και όλους όσοι αγαπούν τη μουσική να εμπιστευτούν και να αγκαλιάσουν το Δημοτικό Ωδείο Δήμου Χερσονήσου» ανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση