HomeHL-PsilaΒρετανία: Πτήση ανέτρεψε την πορεία της για να πάνε οι επιβάτες στην τουαλέτα

Βρετανία: Πτήση ανέτρεψε την πορεία της για να πάνε οι επιβάτες στην τουαλέτα

Αναγκαστική προσγείωση λόγω… βλάβης στην τουαλέτα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων Flight Emergency, η πτήση LS782 από το Γκραν Κανάρια προς το Μάντσεστερ αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μπιλμπάο στην Ισπανία, καθώς οι επιβάτες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα κι αυτές που διέθετε το αεροπλάνο είχαν πάθει βλάβη.

Σύμφωνα με το Sky News, το Jet2 απογειώθηκε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση από το αεροδρόμιο της Λας Πάλμας στις 5.03 μ.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου, την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου. Και ενώ το αεροπλάνο αρχικά ακολουθούσε το προγραμματισμένο σχέδιο πτήσης του, κατευθυνόμενο προς τη νότια Πορτογαλία και τα δυτικά της Ισπανίας, λίγο πριν φτάσει στη βόρεια ακτή της Ισπανίας, έστριψε απότομα ανατολικά για να προσγειωθεί τελικά στο Μπιλμπάο με 200 επιβάτες.

«Η πτήση LS782 της Jet2 με προορισμό το Μάντσεστερ μόλις εξετράπη ώστε οι επιβάτες να πάνε τουαλέτα, καθώς οι τουαλέτες του αεροπλάνου είχαν βλάβη» ανέφερε σε ανάρτησή του ο ιστότοπος.

Η πτήση παρέμεινε στο έδαφος για πάνω από δύο ώρες και τελικά αναχώρησε τρεις ώρες μετά.

«Οι κύστεις άδειασαν, το LS782 επιστρέφει στο δρόμο του» έγραψε ο ιστότοπος σε νέα ανάρτηση.

Εκπρόσωπος της Jet2 διευκρίνισε ότι η εκτροπή έγινε για να αδειάσουν οι δεξαμενές της τουαλέτας και απολογήθηκε για την αναστάτωση.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση